Transport públic gratuït per a professors el 24 de novembre a Bursa

Transport públic gratuït per als professors el novembre a Bursa
Transport públic gratuït per a professors el 24 de novembre a Bursa

El municipi metropolità de Bursa celebra el 24 de novembre el Dia del Mestre amb una "aplicació de transport gratuïta especial per als professors del transport públic urbà".

El transport públic a Bursa serà gratuït per als professors el dijous 24 de novembre (DEMÀ). Des de l'aplicació; Un total de 14 mil 424 professors es beneficiaran dels titulars de Bursakart, incloent carnet de professor, subscripció de professor breu i subscripció de professor llarg. L'aplicació de transport gratuïta per a BursaRay, tots els autobusos de Burulaş, tots els autobusos públics privats i els autobusos públics dels districtes no seran vàlids a les línies entre els districtes i el centre de la ciutat de Bursa i les línies turístiques. Els professors es podran beneficiar de l'aplicació "llegint les seves targetes Bursa".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar