Els inversors criptogràfics cerquen intercanvis fiables

Els inversors criptogràfics busquen un intercanvi fiable
Els inversors criptogràfics cerquen intercanvis fiables

L'enfonsament de la segona borsa de criptomoneda més gran del món després de la crisi de liquiditat i la sol·licitud de protecció contra la fallida va sacsejar profundament els mercats de criptomonedes. Amb l'efecte de la crisi, s'estima que la pèrdua observada als mercats criptogràfics des de principis d'any és d'aproximadament 2 bilions de dòlars, mentre que el sentiment dels inversors ha disminuït fins al nivell de "por extrema". D'altra banda, els saldos han canviat en la competència entre els intercanvis de criptomonedes. Segons les dades de Coinmarketcap, la plataforma de comerç d'actius digitals fàcil d'utilitzar MEXC va ocupar el primer lloc en transaccions de derivats durant tres dies consecutius. L'intercanvi també va assolir un volum de negociació diari de 160 milions de dòlars.

Compartint les seves avaluacions sobre el tema, Kevin Yang, gerent d'Afers Financers de MEXC, va dir: "El fet que l'intercanvi, que és propietat d'un nom ben conegut i de confiança per l'ecosistema cripto, va presentar una sol·licitud de protecció de fallides va trencar la confiança de les parts interessades de l'ecosistema. En aquest punt, els inversors haurien de recórrer a intercanvis transparents i forts en termes de liquiditat per poder operar amb seguretat. "Per als tres productes bàsics de spot, ETF apalancat i futurs, la liquiditat de les 50 principals criptomonedes de MEXC per capitalització de mercat ocupa el primer lloc a tot el món".

"La crisi va portar efecte dòmino"

Recordant que 130 empreses que són filials de la borsa van ser incloses en l'esmentada declaració de fallida, Kevin Yang va dir: "En aquest procés, hem presenciat que altres borses que no tenen bases sòlides i que estan lligades a la criptomoneda local del la borsa també va aturar les seves operacions. Fins i tot hem vist com una empresa que ha rebut fons de rescat en els últims mesos es va presentar a la protecció de la fallida. Aquesta crisi va crear un efecte dòmino. Com a MEXC, que ocupa el segon lloc de la llista dels millors intercanvis de derivats de criptomoneda en dades de Coinmarketcap, continuem mantenint el nostre lloc entre els tres primers amb la nostra posició oberta de més de 2,3 bilions de dòlars. Durant quatre anys, MEXC ha donat servei a més de 170 milions d'usuaris en 10 països i regions del món. Com a una de les plataformes de comerç de criptografia líders del món, aconseguim atraure una base d'inversors més activa amb els nostres molts productes d'inversió com ara índexs spot, ETF, futurs i NFT".

"Un alt volum de negociació significa més liquiditat"

Subratllant que ofereixen aproximadament 5 milions de liquiditat dins dels 100 punts bàsics del preu mitjà, el director d'Afers Financers de MEXC, Kevin Yang, va concloure les seves avaluacions amb les següents paraules: "Segons dades de Coinmarketcap, els volums de negociació de 24 hores de MEXC han augmentat un 200% en el darrer període. Més volum de negociació significa més liquiditat. En algunes borses, la quantitat de liquiditat és de 30 milions, mentre que en la majoria és inferior a 10 milions. MEXC Global va guanyar el premi al millor intercanvi de criptomonedes a Àsia l'octubre de 2021. Amb la seva experiència comercial ininterrompuda i l'equip d'assistència global accessible les 7 hores del dia, els 24 dies de la setmana, MEXC ofereix als seus usuaris la seguretat de rebre resposta a les seves preguntes en 30 segons. MEXC, que sempre ofereix comissions competitives en comparació amb els seus competidors, destaca a Turquia amb els seus avantatges com ara 0 comissions de creador de mercat en tots els parells de comerç al comptat i amb les seves campanyes orientades a la comunitat. MEXC Turquia aporta la fiabilitat i el poder de MEXC a tot el món a l'ecosistema criptogràfic de Turquia.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar