L'empresari Orhan Ünsal: "Els parcs aeris s'han d'augmentar a tot el país"

Business Human Orhan Unsal Air Parks s'haurien d'ampliar a tot el país
L'empresari Orhan Ünsal "S'haurien d'augmentar els parcs aeri a tot el país"

A càrrec de l'Associació de Periodistes i Escriptors d'Ankara i l'Associació d'Aviadors Aficionats i Esportius; Polatlı Orhan va fer una conferència de premsa a Ünsal Air Park. Els periodistes que van assistir a la conferència de premsa de la premsa nacional i local van ser informats per Orhan Ünsal, president de l'Associació d'Aviadors esportius i aficionats...

Orhan Ünsal va afirmar que pretenen construir parcs aeris a tot el país per al desenvolupament de l'aviació; “Com va ser ahir, avui, un dels noms més importants de la història de l'aviació turca; necessitem el pilot, enginyer i emprenedor Vecihi Hürkuş i la líder de la indústria de l'aviació a Turquia, Nuri Demirağ. El nostre objectiu és produir projectes per assentar les bases dels parcs aeris i obrir el camí per als joves que es dediquen a l'aviació. De nou, en el futur, es faran actes socials en aquests parcs aeris. També exigim que els nostres avions de 2000 kg de pes estiguin exempts de MTV. Estem fent grans esforços per servir en el camp de l'aviació amb els nostres propis mitjans. També és una de les nostres demandes donar suport a les nostres escoles de vol que operen en aquest camp".

ÜNSAL: “EL NOSTRE OBJECTIU ÉS CONTRIBUIR A L'AVIACIÓ”

Orhan Ünsal va afirmar que estan intentant contribuir als projectes de Turquia en el camp de l'aviació; “Com a Associació de Tots els Aviadors Amateurs i Esportius, estem treballant dur per produir projectes amb els nostres amics que es dediquen a aquest negoci, en aquest camí ens hem proposat contribuir a l'aviació. Aquests parcs aeris no només oferiran formació en vol als nostres joves en l'àmbit de l'aviació, sinó que també obriran el camí perquè puguin produir projectes. Els nostres empresaris tindran l'oportunitat de viatjar pràcticament amb els seus avions privats. És molt important que l'estat ens assigni terrenys del tresor a través de béns immobles nacionals per a la realització d'aquests objectius.

Business Human Orhan Unsal Air Parks s'haurien d'ampliar a tot el país

S'HAURIA D'AUMENTAR ELS AEROPARCS...

Ünsal va continuar les seves paraules dient que el nostre espai aeri és una instal·lació construïda totalment amb els nostres propis mitjans; "Hauríem de poder obrir aquests parcs aeris al servei de la nostra gent reduint una mica el cost de l'aviació, i el nostre estat ens hauria d'ajudar en aquest sentit. Si el nostre govern ens dóna suport a la terra, nosaltres, com a empresaris, podem obrir parcs a l'aire lliure a tot Turquia. Actualment, només hi ha un parc aeri a Sivrihisar, però quan ho mirem a nivell provincial, només hi ha un parc aeri a Polatlı. Intentem utilitzar altres aeroports, però tenim grans dificultats. Els parcs aeris s'han d'obrir cada cop més i més al nostre país", va dir.

OBRIR EL PARC AERI A TOTS ELS COTXES VOLANTS HA D'ESTAR OBERT...

Orhan Ünsal, president de l'Associació de Tots els Aviadors Esportius i Amateurs; En dir que els parcs aeris seran més necessaris quan els automòbils i els avions entren en producció en massa; “D'aquí a cinc anys, hi haurà cotxes voladors. Després que aquest projecte cobreixi vida, hi ha una major necessitat d'aquests parcs aeris. Amb cotxes voladors a la nostra agenda, aquests hauran d'enlairar i aterrar a l'aeropark. Després que aquests vehicles tanquin les ales i es converteixin en automòbils, faran la seva feina a la ciutat. Després tornaran al parc aeri i viatjaran al seu destí per aire. En això, els parcs aeris seran més necessaris. No es poden fer enlairaments i aterratges d'avions a grans places, per això aquests parcs aeris són imprescindibles”, va dir.

orh

PERSONA DE NEGOCI ORHAN ÜNSAL FIES REPORTERS

Orhan Ünsal Dient que per obrir aquests parcs aeris cal obtenir el permís de 15 institucions; “Estem sol·licitant a llocs com la Presidència, el Ministeri de l'Interior, el Ministeri d'Agricultura i Silvicultura, municipis, aviació civil. No podem obrir aquest parc aeri si algú és negatiu”, ha conclòs. Abans i després de la roda de premsa, els periodistes, especialment Ömer Uzun, president de l'Associació de Periodistes i Escriptors d'Ankara, van fer un recorregut en vol pels cels de Polatlı amb avions esportius.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar