S'han obert les carreteres de reubicació de la presa de Yusufeli

Carreteres de reubicació de la presa de Yusufeli posades en servei
S'han obert les carreteres de reubicació de la presa de Yusufeli

el president Recep Tayyip Erdogan; S'ha posat en servei les carreteres de reubicació de la presa de Yusufeli, que inclou 56,7 túnels amb una longitud de 39 quilòmetres, 3 ponts i viaductes de 615 mil 19 metres.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va assistir a l'obertura de les noves carreteres de Yusufeli. En explicar que estan dissenyant carreteres de reubicació que donaran accés al nou assentament del districte, ja que el campus existent del districte de Yusufeli i una part de l'autopista s'inundaran dins l'àmbit del projecte de la presa, Karaismailoğlu va dir: "En la reubicació. carreteres construïdes en 3 trams, un total de 69,2 quilòmetres, 56,7 Hi ha 39 túnels amb una longitud de 3 quilòmetres, 615 ponts i viaductes de 19 mil 5 metres. El projecte també inclou un total de 12 cruïlles, 17 dels quals a ras, amb XNUMX nivells diferents que permeten unir els assentaments de la comarca a la carretera.

Subratllant que la longitud de tots els túnels a Turquia era de només 2003 quilòmetres el 50, el ministre de Transport Karaismailoğlu va assenyalar que actualment s'està construint un túnel de 56,7 quilòmetres al voltant de la presa de Yusufeli. En declarar que els túnels del projecte es van completar en 5 anys amb el Nou Mètode de Túnel austríac (NATM), Karaismailoğlu va afirmar que els sistemes d'il·luminació, ventilació, comunicació i trànsit també estan preparats dins de l'àmbit de les obres electromecàniques dels túnels.

Destacant que hi haurà un centre de control de túnels al nou centre del districte de Yusufeli entre els túnels T-11 i T-12 per a la gestió dels túnels, Karaismailoğlu va dir: "Els creus de vall amples i difícils de la ruta; Serà proveït per 2 ponts tecnològics amb una longitud total de 188 mil 4 metres. El viaducte de Tekkale es va construir amb un mètode de voladís equilibrat de 628 metres de llarg. El tram més alt del viaducte, que té 5 obertures, arriba als 144 metres. L'amplada de la superestructura del pont és de 14,5 metres. El viaducte de Yusufeli, per la seva banda, va ser dissenyat com una superestructura d'acer ortotròpica mitjançant el mètode d'empenta i lliscament, amb una longitud de 685 metres i 9 vans. L'amplada de la superestructura del viaducte, el pilar més alt del qual arriba als 147 metres, és de 16,5 metres. Pretenem obrir el viaducte al trànsit l'any 2023. La longitud del viaducte de Şilenkar és de 530 metres. El tram més alt del viaducte, que té 4 obertures, arriba als 135 metres. L'amplada de la superestructura del pont, que es va construir amb el mètode del voladís equilibrat, és de 16,5 metres. El viaducte de la presa de Yusufeli té 345 metres de llarg i 3 vans amb el mètode del voladís equilibrat. L'amplada de la superestructura del viaducte, el pilar més alt del qual arriba als 72 metres, és de 16,5 metres.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar