Kaspersky per protegir els cotxes connectats a Internet

Kaspersky per protegir els cotxes connectats a Internet
Kaspersky per protegir els cotxes connectats a Internet

En el META anual de Kaspersky Cyber ​​​​Security Weekend, la companyia va anunciar que ha desenvolupat una passarel·la per a automòbils per ajudar els fabricants a complir els nous requisits de ciberseguretat de les Nacions Unides per a vehicles intel·ligents.

Kaspersky està desenvolupant Kaspersky Automotive Secure Gateway (KASG), basat en el sistema operatiu KasperskyOS, una plataforma per desenvolupar solucions inherentment segures. La passarel·la es pot instal·lar a la unitat telemàtica o central d'un vehicle amb arquitectura ARM. Aquesta solució protegiria el cotxe de la pirateria, permetria l'actualització remota segura tant de la passarel·la com dels components electrònics del cotxe, permetria la recollida de fitxers de registre de la xarxa interna del cotxe i els enviava al centre de control de seguretat.

El procés va començar després de la publicació de documents legals sobre ciberseguretat a la indústria de l'automòbil. Aquests informes van ser elaborats per la Comissió de l'ONU WP.63, que cobreix 29 països. Alguns dels documents van entrar en vigor el 2022. L'any 2024, les noves demandes han d'introduir un sistema de certificació que obligui els fabricants a complir els requisits de ciberseguretat i a integrar solucions de seguretat als cotxes en l'etapa de la cadena de muntatge.

El marc legal estableix que els nous sistemes per a automòbils s'han de dissenyar i desenvolupar segons el principi del disseny segur. Això vol dir que la seguretat s'ha d'incorporar a les solucions durant la fase de disseny i desenvolupament. Kaspersky proporciona aquest principi amb el seu propi sistema operatiu Cyber ​​Immunity, KasperskyOS.

Kaspersky està desenvolupant Kaspersky Automotive Secure Gateway d'acord no només amb les demandes de ciberseguretat, sinó també d'acord amb l'estàndard internacional de seguretat funcional (Seguretat) ISO 26262.

Andrey Suvorov, cap de la unitat de negoci de KasperskyOS: "Els temes de seguretat en els cotxes connectats són un tema tan important avui que s'estan discutint a nivell d'organitzacions internacionals. Aquest és un exemple de com la indústria mateixa recorre a experts en ciberseguretat per trobar una solució i està preparada per fer-les obligatòries per a la certificació. Les exigències legals de la Comissió de l'ONU WP.29 han donat un impuls seriós al desenvolupament del mercat de seguretat de la informació a la indústria de l'automòbil. Vam començar a desenvolupar Kaspersky Automotive Secure Gateway analitzant els requisits de la nova regulació i creant un model d'amenaça per als vehicles connectats a Internet. "Esperem que molts fabricants estiguin interessats en el nostre desenvolupament".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar