L'aeroport d'Istanbul va donar servei a prop de 6 milions de passatgers a l'octubre

L'aeroport d'Istanbul va donar servei a gairebé milions de passatgers a l'octubre
L'aeroport d'Istanbul va donar servei a prop de 6 milions de passatgers a l'octubre

Adil Karaismailoğlu, ministre de Transports i Infraestructures, va declarar que en el període gener-octubre, el trànsit d'avions va augmentar un 30,6 per cent i va arribar a 1 milió 590 mil, i va anunciar que el nombre de passatgers atesos va ser de 45.7 milions 155 mil amb un augment del 885 per cent. . Karaismailoğlu va fer una declaració sobre la indústria de l'aviació. Destacant que han fet importants inversions en el sector de l'aviació i en tots els modes de transport en els darrers 20 anys, Karaismailoğlu va assenyalar que amb aquests passos, Turquia s'ha convertit en el país líder mundial en el sector. En assenyalar que han collit els fruits d'accions d'inversió orientades al futur, amb mentalitat estatal i planificades, Karaismailoğlu va dir: "A l'octubre d'aquest any, el nombre d'avions que van aterrar i enlairar als nostres aeroports de passatgers i respectuosos amb el medi ambient va arribar als 70 mil. 36 en vols nacionals i 70 mil 21 en vols internacionals. Amb els passos elevats, es va produir un total de 177 mil 531 de trànsit aeri. Així, l'octubre de 2019 es va assolir el 96 per cent del trànsit total d'avions, inclosos els passos elevats.

ENS APROXEM AL NOMBRE DE PASSAGERS ABANS DE L'EPIDEMIA

En assenyalar que el mes passat, el trànsit nacional de passatgers va augmentar fins als 6 milions 832 mil i el trànsit internacional de passatgers als 10 milions 995 mil als aeroports que donen servei a Turquia, Karaismailoğlu va anunciar que el nombre de passatgers atesos amb passatgers en trànsit va augmentar un 14.1 per cent i va superar els 17 milions 877. milers. En assenyalar que el trànsit de passatgers està molt a prop del seu nivell anterior a l'octubre de 2022 en comparació amb el mateix mes de 2019, Karaismailoğlu va subratllar que el 2022 per cent del trànsit de passatgers de 2019 es va realitzar l'octubre de 92 en el trànsit total de passatgers, inclòs el trànsit, al aeroports.

MÉS DE 5 MILIONS 974 MIL PASSAGERS ATENCIÓ A L'AEROPORT D'ISTANBUL A L'OCTUBRE

Karaismailoğlu, ministre de Transport, va dir: "El trànsit aeri que va aterrar i enlairar a l'aeroport d'Istanbul a l'octubre va arribar a 9, 547 en línies nacionals i 28 en línies internacionals", va dir Karaismailoğlu, a l'aeroport 140 milió 37. mil en línies domèstiques i 687 mil en línies internacionals, va afirmar que es van atendre més de 1 milions 368 mil passatgers en total, incloent un milió 4 mil passatgers.

EL TRÀNSIT AERI SUPERA 1.5 MILIONS

Karaismailoğlu va afirmar que el trànsit d'aeronaus que va aterrar i va sortir dels aeroports durant el període gener-octubre va ser de 665 mil 583 en línies nacionals i 603 mil 146 en línies internacionals, i que es va arribar a un total d'1 milió 590 mil trànsit aeri amb els passos elevats. Subratllant que el trànsit d'avions va augmentar un 30,6 per cent en comparació amb el mateix període de l'any anterior, Karaismailoğlu va dir: "Vam acollir 66 milions 245 mil passatgers en línies nacionals i 89 milions 288 mil passatgers en línies internacionals als nostres aeroports. Juntament amb els passatgers de trànsit directe, vam atendre un total de 155 milions 885 mil passatgers. El nostre nombre de passatgers va augmentar un 45,7% respecte al mateix període de l'any passat. En l'esmentat període, el trànsit de mercaderies a l'aeroport; Va arribar a un total de 662 milions 625 mil tones, incloses 2 mil 726 tones en línies nacionals i 3 milions 388 mil tones en línies internacionals.

En el període gener-octubre a l'aeroport d'Istanbul; Subratllant que hi va haver un total de 91 915 trànsit d'avions, 259 550 en línies nacionals i 351 465 en línies internacionals, Karaismailoğlu va subratllar que un total de 13 milions 555 mil trànsit de passatgers, 39 milions 991 mil en línies nacionals i 53 milions 546 mil en línies internacionals.

EL Trànsit de passatgers als aeroports dels centres turístics supera els 46 MILIONS

Karaismailoğlu, que també va fer declaracions sobre els aeroports dels centres turístics, va dir: "El nombre de passatgers que reben servei dels aeroports dels nostres centres turístics, on el trànsit internacional és intens durant el període de 10 mesos, va ser de 14 milions 87 mil a nacionals. vols i 32 milions 25 mil en línies internacionals. El nombre total de passatgers va arribar als 46 milions 107 mil. A l'aeroport d'Antalya vam atendre un total de 5 milions 177 mil passatgers, 23 milions 618 mil en vols nacionals i 28 milions 794 mil en línies internacionals. Vam atendre 8 milions 526 mil passatgers a l'aeroport Adnan Menderes d'Esmirna, 4 milions 439 mil passatgers a l'aeroport de Muğla Dalaman i 3 milions 722 mil passatgers a l'aeroport de Muğla Milas-Bodrum. D'altra banda, es va realitzar un trànsit de 630 mil 334 passatgers a l'aeroport de Gazipaşa Alanya.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar