Atleta de Bursa, Hatice Kübra İlgün, tercer lloc del món

Esportista de Bursa Hatice Kubra Ilgun Campió del món

Hatice Kübra İlgün, jugador nacional de taekwondo de Bursa Metropolitan Belediyespor, va aconseguir ser el tercer del món en 57 quilograms al Campionat Mundial de Taekwondo celebrat a Mèxic.

Hatice Kübra İlgün, la jugadora de taekwondo medallista olímpica del Bursa Metropolitan Belediyespor Club, segueix enorgullant-nos del seu èxit en els tornejos en què va participar. Representant el nostre país en els 57 quilograms femenins al Campionat Mundial de Taekwondo celebrat a Mèxic, İlgün va aconseguir guanyar una medalla de bronze en la prova que va ser la major organització de l'any en taekwondo i va donar punts de quota als Jocs Olímpics de París 2024.

En el campionat, on van competir uns 123 atletes de 750 països, la jugadora nacional de taekwondo, que va passar la primera ronda sense partit, va derrotar l'El Salvador Alisson Montano en les últimes 32 rondes, i es va enfrontar a l'Austràlia Stacey Hymer en les últimes 16 rondes. . Hatice Kübra İlgün, que va derrotar al seu rival en aquesta ronda, es va fer un nom als quarts de final. Hatice Kübra İlgün, que va aconseguir derrotar la marroquina Nada Laaraj als quarts de final, va passar a les semifinals i va aconseguir la medalla. Hatice Kübra İlgün, que es va enfrontar a la taiwanesa Chia-Ling Lo en la lluita per passar a la final, va perdre davant el seu rival per 2-1, va guanyar la medalla de bronze i es va convertir en la tercera del món.