L'energia del sistema ferroviari a Kayseri es subministrarà amb recursos renovables

L'energia del sistema ferroviari a Kayseri es produirà a partir de recursos renovables
L'energia del sistema ferroviari a Kayseri es subministrarà amb recursos renovables

El president Büyükkılıç, que va rebre una presentació detallada sobre les inversions en transport, va parlar de la importància de deixar un entorn net per al futur i va destacar que estan treballant per proporcionar l'energia que s'utilitza al sistema ferroviari a partir de fonts renovables.

L'alcalde del municipi metropolità de Kayseri, Dr. Memduh Büyükkılıç va anunciar que estan treballant per proporcionar l'energia utilitzada al sistema ferroviari a partir de fonts renovables. En aquest context, l'alcalde Büyükkılıç va rebre una sessió informativa de Transportation Inc. i va discutir les opcions RES i GES. A més de Memduh Büyükkılıç, el secretari general adjunt Bayar Özsoy, el director general de Transport AŞ Mehmet Canbulut, el cap del departament de planificació del transport i sistemes ferroviaris, Sedat Erdoğan i Transportation A.Ş. van participar els equips.Transport A.Ş. El director general Mehmet Canbulut va fer una presentació exhaustiva al president Büyükkılıç. En la presentació, el president Büyükkılıç va rebre informació completa sobre recursos d'energia renovable com ara FER i SPP que s'utilitzaran a les línies del sistema ferroviari.

MOVIMENT D'ENERGIA EN EL TRANSPORT

El president Büyükkılıç, assenyalant la importància del treball realitzat en el subministrament d'energia utilitzada en el sistema ferroviari a partir de fonts renovables, va afirmar que seguirà el procés, destacant la importància de deixar un entorn net per al futur i va afirmar que s'esforcen per aconseguir inversions en transport més avançades. El president Büyükkılıç va agrair als seus col·legues els seus esforços en transport i va dir que pretenen fer Kayseri més còmode, més desenvolupat i més còmode.

INSTRUCCIONS PER A NOVES ESTACIONS DE PÈRDUA

A la reunió es va donar informació al president Büyükkılıç sobre altres treballs relacionats amb el transport. El president Büyükkılıç, que va donar instruccions per accelerar les obres d'infraestructura de 24 noves estacions de KAYBIS, va rebre informació sobre el punt assolit pel que fa a la integració de la targeta Turquia amb el transport públic.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar