Direcció General de Registre de la Propietat i Cadastre per a la contractació de 426 personal contractat

Direcció General del Registre de la Propietat i Cadastre
Direcció General del Registre de la Propietat i Cadastre

Per poder ser contractat a les unitats provincials de serveis de la Direcció General del Registre de la Propietat i Cadastre, un total de 1 (quatre-cents vint-i-sis) personal contractat, entre els quals 425 (un) Personal d'Oficines Contractades i 426 (quatre-cents vint-i- cinc) Els tècnics contractats, la regió, província i unitat dels quals s'especifiquen a la llista adjunta, van ser adscrits a les places de l'Estat núm. 657. El personal contractat es contractarà per ser contractat en l'àmbit de l'apartat B de l'article 4 de la Llei. Llei de Funcionaris, a partir de la classificació de la puntuació del grup KPSS (B) d'acord amb la lletra (b) del primer paràgraf de l'Annex-2 dels Principis per a l'ocupació de personal contractat.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS
1) Complir les condicions establertes en els apartats 657), 48), 1), 4), 5 i 6 de la lletra A del paràgraf primer de l'article 7 de la Llei del Funcionari núm. 8.

2) No treballar en institucions i organismes públics amb caràcter contractual amb el mateix títol que el títol que es sol·licita.

3) Article 657/B de la Llei del Funcionari núm. 4; “No podran ser contractats en els llocs de personal contractat de les institucions els qui estiguin contractats d'aquesta manera, llevat que hagi transcorregut un any des de la data de l'extinció, en cas que el seu contracte sigui rescindit per les seves institucions per haver actuat contràriament als principis del servei. contracte o si resolen el contracte unilateralment durant el període de vigència del contracte, amb l'excepció de les excepcions que determina el Decret de la Presidència.” per complir amb la llei.

MÈTODE D'APLICACIÓ I DURADA
1) Les sol·licituds es faran des de l'01.12.2022/11/12 fins al 2022/23/59 a les XNUMX:XNUMX a través de la Direcció General de Registre de la Propietat i Cadastre de l'Estat electrònic - Porta de Carreres - Contractació Pública o Porta de Carreres alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​. No s'admetran sol·licituds presentades presencialment, per missatgeria o correu.

2) La informació sobre la puntuació KPSS dels candidats, l'educació, el departament on es van graduar, el servei militar, els antecedents penals i la informació d'identitat s'obtindrà a través dels serveis web de les institucions rellevants mitjançant el govern electrònic durant la sol·licitud, de manera que no es demanaran documents. dels candidats en aquesta fase. Si hi ha un error en la informació esmentada dels candidats, aquests hauran de fer les actualitzacions/correccions necessàries des de les institucions corresponents abans de sol·licitar-los. Els documents que hauran de presentar els candidats que tinguin dret a ser nomenats es publicaran per separat.

3) Els aspirants que hagin estat graduats en institucions educatives del país o de l'estranger i que tinguin una equivalència pel que fa al nivell d'estudis que es pretén en aquesta convocatòria han de penjar els seus documents que acreditin l'equivalència al sistema en format pdf o jpeg.

4) Els candidats masculins que tinguin errors en la informació del seu servei militar haurien de sol·licitar-se després de corregir la seva informació militar per qualsevol branca del servei militar.

5) Els candidats podran seguir els resultats de l'avaluació de la sol·licitud, el procés de col·locació i la informació dels resultats a la Plataforma de contractació pública Career Gate, i no es farà cap notificació per escrit. Els candidats estan obligats a seguir els anuncis publicats a la pàgina web de la Direcció General del Registre de la Propietat i Cadastre (www.tkgm.gov.tr) sobre el procés i els passos a seguir. 6) Els candidats són personalment responsables de la finalització de les seves sol·licituds a la Plataforma de contractació pública Career Gate i han de comprovar si s'han completat els tràmits de sol·licitud.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar