La Xina estableix una nova línia logística per a l'exportació de vehicles elèctrics

La Xina estableix una nova línia logística per a l'exportació de vehicles d'energia nova
La Xina estableix una nova línia logística per a l'exportació de vehicles d'energia nova

El port de Ningbo-Zhoustan, situat a la província de Zhejiang, a l'est de la Xina, s'ha convertit en una nova porta d'entrada per a l'exportació de vehicles de nova energia per ser transportats en un contenidor mitjançant el mètode combinat de ferrocarril marítim. L'esmentat port també va ser testimoni de l'arribada dels últims 402 vehicles d'un lot de 93 unitats que s'exportaran a partir de vehicles d'energia nova fabricats a la Xina el dijous 24 de novembre. Els vehicles van ser enviats amb un tren de contenidors des de la veïna província de Jiangsu. Ara aquests es posaran en marxa en direcció europea a granel amb el portacontenidors.

Xu Bin, cap del servei de transport marítim-tren de Ningbo Zhoushan Port Company, va explicar que aquest nou mode de transport facilitarà l'exportació de vehicles d'energia nova, donada l'escassetat mundial de serveis de transport convencionals i l'augment continu de les exportacions d'automòbils de la Xina.

Segons dades de l'Associació de Fabricants d'Automòbils de la Xina, les exportacions de vehicles de nova energia van assolir les 499 mil unitats en els deu primers mesos d'aquest any, duplicant-se en comparació amb el mateix període de l'any passat.

Günceleme: 26/11/2022 14:34

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar