La densitat de trànsit serà història al pont de Çayırova Turgut Özal

La congestió de trànsit al pont de Cayirova Turgut Ozal serà història
La densitat de trànsit serà història al pont de Çayırova Turgut Özal

El municipi metropolità de Kocaeli, que respira el trànsit de la ciutat amb els ponts, carreteres i interseccions que ha construït, continua obrint noves xarxes de transport. En aquest context, el Metropolitan s'acosta al final dels seus treballs de "Replicació del pont de Turgut Özal i construcció de carreteres" situats a la carretera de connexió TEM al districte de Çayırova. En el projecte, que evitarà l'acumulació de vehicles al pont, abans es van col·locar 32 bigues amb una longitud de 20 metres a les tres potes del pont addicional. Després del muntatge de la biga, els equips que van abocar el formigó del terra i produir l'aïllament també van recórrer una distància important en altres obres.

75 TONES D'ASFALT LLAnçades A PONT ADDICIONAL

Finalment, s'ha realitzat la pavimentació asfàltica del pont addicional en les obres en curs sota el control del Departament de Ciència. En aquest context, es van col·locar 65 tones de capa asfàltica de desgast al terra del pont, que té 10.75 metres de llargada i 75 metres d'amplada. Els equips fabricaran proteccions automòbils, baranes per a vianants i sistemes de tanca antivandàlisme en els propers dies.

LES CARRETERES ESTAN AMPLIANT EN 3 CARRERS

Les obres d'infraestructura i superestructura continuen al carrer Turgut Özal, al carrer Tuna i al carrer Namık Kemal, que es preveu ampliar dins l'àmbit del projecte. Els carrers, que es convertiran en carreteres 2×2 i amb les vies de connexió i les interseccions renovades en aquest context, facilitaran l'entrada i la sortida del districte de Çayırova amb un pont addicional. Quan s'acabi el projecte, la carretera que separa la frontera provincial Istanbul-Kocaeli a Turgut Özal Caddesi es creuarà per l'autopista amb un nou pont addicional i es tornarà a connectar amb Turgut Özal Caddesi.

673,5 CUBE DE FORMIGÓ I 175 TONES DE FERRO CASTELLAT

A l'obra de construcció de carreteres i replicació del pont de Turgut Özal, que està previst com a dos carrils, es van construir ponts de 2 mil 195 metres de carretera dividida 2 × 2, 284 metres de carretera 1 × 1, 64.70 metres de llarg i 10.75 metres d'amplada. En la construcció del projecte s'han utilitzat 673,5 metres cúbics de formigó i 175 tones d'armadura.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar