La Direcció General de Seguretat contractarà 13 policies

Direcció General de Seguretat per a la captació de mil agents de policia
La Direcció General de Seguretat contractarà 13 policies

Centres de Formació Professional de Policia adscrits a la Presidència de l'Acadèmia de Policia d'un dels Exàmens de Selecció de Personal Públic de 2021 o 2022 realitzats per ÖSYM per a graduats de grau amb una puntuació mínima de P3 (60,00) i una puntuació mínima de P2022 a l'Examen de Selecció de Personal Públic de 93 dirigit a titulats de grau associat (65,00) i superiors, sempre que compleixin la resta de condicions especificades en el Reglament d'accés als Centres de Formació Professional de Policia, que es va publicar al Butlletí Oficial del 06.06.2015 i amb el número 29378, graduat (8.160) home ( 2.240) dones, graduats de grau associat (800) homes, (1.800) dones, s'admetran un total de (13.000) estudiants.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els candidats podran presentar les seves sol·licituds de selecció de candidats fins a la data límit del 14 de novembre de 25, a les 2022:25, iniciant sessió amb la seva contrasenya d'administració electrònica a l'adreça pa.edu.tr entre el 2022 i el 17.00 de novembre de 29. En el Reglament d'accés als Centres de Formació Professional de la Policia, “els candidats homes i dones que hagin rebut la sol·licitud prèvia es classifiquen de la puntuació més alta a la puntuació més baixa per separat, i els candidats fins a deu vegades la quota d'estudiants i estudiants d'aquest període es classifiquen. convidat a sol·licitar personalment. Aquesta disposició no s'aplica als cònjuges o fills del màrtir i de l'incapacitat de servei”. la sentència és vàlida. El cònjuge o els fills del màrtir i de l'incapacitat de servei no pagaran la taxa d'examen mentre facin les seves sol·licituds prèvies d'acord amb aquesta disposició; La tarifa de sol·licitud i la informació del compte s'anunciaran al lloc web oficial de la Presidència de l'Acadèmia de Policia (pa.edu.tr) per als candidats que siguin elegibles per assistir a l'examen d'accés POMEM del XNUMXè trimestre.

Els candidats que superin les proves i que estiguin formats en Centres de Formació Professional de Policia i que superin la formació al final de la formació seran nomenats agents de policia.

Les condicions d'entrada per a l'esmentada compra es detallen a continuació. El calendari d'exàmens per a la contractació es publicarà al lloc web oficial de la Presidència de l'Acadèmia de Policia (pa.edu.tr).

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar