La licitació de l'autopista d'Antalya Alanya se celebrarà el 16 de desembre

La licitació de l'autopista d'Antalya Alanya es celebrarà al desembre
La licitació de l'autopista d'Antalya Alanya se celebrarà el 16 de desembre

Les licitacions per a la construcció, explotació i trasllat de les carreteres Antalya-Alanya i Ankara-Kırıkkale-Delice amb el model de construcció-operació-transferència es celebraran el 16 de desembre.

Les convocatòries de la Direcció General d'Autopistes del Ministeri de Transports i Infraestructures es van publicar al Butlletí Oficial de l'Estat. En conseqüència, la data i l'hora de licitació de l'obra de l'autopista Antalya-Alanya, que es va anunciar el 15 d'agost de 2022 amb el model de construcció-operació-transferència, es va revisar a les 6 hores del 2022 de desembre de 10.30, que s'havia anunciat anteriorment a les 16 hores del dia 2022. Octubre 10.30. La data i l'hora de la licitació per a l'obra de l'autopista Ankara Kırıkkale-Delice, que es va anunciar a les 5 hores del 2022 d'octubre de 10.30, es va determinar a les 15 hores del 2022 de desembre de 10.30.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar