La Turkish Petroleum Corporation contractarà 93 treballadors permanents

Corporació Turca de Petroli
Corporació Turca de Petroli

La Turkish Petroleum Corporation continua les seves activitats d'exploració i producció sense frenar el camí cap a la independència energètica del nostre país, i continua realitzant la tasca de sotmetre els recursos d'hidrocarburs del nostre país a disposició de la nació amb determinació i determinació. La necessitat de personal va sorgir a causa de l'augment de les activitats de TPAO a tot el país i al país blau. Per tal de cobrir aquesta necessitat, es contractarà un total de 93 (titulats d'Escola de Formació Professional) a les Organitzacions Centrals i Provincials de TPAO.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

PROCEDIMENTS I PRINCIPIS A APLICAR EN LA COMPRA

1. La contractació de personal s'efectuarà d'acord amb el que estableix el Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques.

2. Sol·licituds a les Direccions Provincials/Sucursals de l'Agència d'Ocupació Turca i al lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca http://www.iskur.gov.tr entre el 14.11.2022 i el 18.11.2022.

3. Les condicions necessàries i la quota per a la contractació de personal es presenten a la taula adjunta.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar