Les instal·lacions del telefèric de Beşikdüzü es llogaran durant 24 anys

Les instal·lacions del telefèric de Besikduzu es llogaran durant un any
Les instal·lacions del telefèric de Beşikdüzü es llogaran durant 24 anys

El municipi tornarà a licitar l'arrendament del telefèric i les instal·lacions de Beşikdağ al districte de Beşikdüzü de Trebisonda. Segons la licitació, les instal·lacions estaran en funcionament durant 24 anys juntament amb la finalització de les obres i el telefèric.

DEL MUNICIPI DE LA REPÚBLICA DE BEŞİKDÜZÜ

ES LICITARÀ EL NEGOCI PER FINALITZAR LA CONSTRUCCIÓ DE LES INSTAL·LACIONS COMERCIALS EXISTENTS UBICADES AL CENTRE DE TURISME I ESPORTS DE NATURA BEŞİKDAĞ I FUNCIONAMENT DE LA INSTAL·LACIÓ OPERATIVA DURANT 24 ANYS.

La licitació es realitzarà amb la modalitat de licitació tancada d'acord amb la clàusula "A" de l'article 2886 de la Llei estatal de licitacions núm. 35, i a continuació es detalla la informació sobre la licitació:

Administració; adreça: Cumhuriyet Mahallesi Ziraat Bankası Caddesi No: 17 Beşikdüzü/TRABZON

Número de telèfon i fax: 0 462 871 30 96/0 462 871 30 jun

L'objecte de la licitació; naturalesa, tipus i quantitat: Finalització de les instal·lacions comercials existents al centre esportiu de turisme i natura de Beşikdağ i funcionament durant 24 anys amb la instal·lació del telefèric

Tender;

On anar: Sala del Consell de l'Edifici de Serveis Municipals de Beşikdüzü

Data i hora: Dimarts, 29/11/2022 a les 14:30 h

Sol·licitud: Els expedients de licitació es presentaran a la Presidència de la Comissió fins a les 2886 hores del dimarts 35/29/11, per presentar-los a l'administració, sempre que es compleixi el que disposa l'article 2022 de la Llei estatal de licitacions núm. 14. No s'admetran sol·licituds realitzades després de la data i hora especificades.

Per al document de licitació Feu CLIC

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar