Les vendes de vehicles elèctrics arriben als 5.28 milions a la Xina

Les vendes de vehicles elèctrics de Cinde van arribar als milions
Les vendes de vehicles elèctrics arriben als 5.28 milions a la Xina

La producció i lliurament de vehicles alimentats amb energia neta va assolir valors rècord de cinc milions d'unitats cadascun en els 10 primers mesos d'aquest any. Segons les dades derivades de les últimes estadístiques de l'Associació de Fabricants de la Indústria de l'Automòbil de la Xina, una dinàmica de desenvolupament sòlida i sostenible és sorprenent en aquest àmbit.

Les estadístiques de l'Associació de Fabricants de la Indústria de l'Automòbil de la Xina mostren que durant els deu primers mesos d'aquest any, es van produir més de 5,48 milions de vehicles d'energia nova i 5,28 milions d'ells es van vendre. Aquestes xifres indiquen que la producció i les vendes en el mateix període de l'any anterior van augmentar 1,1 vegades aquest any.

Es determina que la producció i les vendes de cotxes elèctrics només a l'octubre van augmentar un 87,6 per cent i un 81,7 per cent, respectivament, respecte a l'octubre de l'any passat. En aquest context, s'observa un creixement molt important sobretot en les vendes de marques nacionals.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar