No hi ha ofertes per a dues noves parades licitació a İZBAN

No hi ha licitador per a la nova licitació IZBANa Two Stop
No hi ha ofertes per a dues noves parades licitació a İZBAN

Per tal de facilitar l'accés del municipi metropolità d'Izmir a İZBAN, la construcció de les estacions de Lale al districte de Konak i les estacions de Katip Çelebi al districte de Çiğli es va tornar a licitar el 3 de novembre. Es va saber que no hi havia licitadors per a les dues noves licitacions d'aturada d'İZBAN, que es va celebrar per segona vegada. S'espera que es torni a licitar.

Se n'afegeixen de noves a les parades de la línia suburbana d'Esmirna, una de les companyies associades dels Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia (TCDD) i el municipi metropolità d'Esmirna. Es preveu augmentar el nombre de parades a İZBAN, que dóna servei a 136 parades a la línia de 41 quilòmetres entre Aliağa i Selçuk, que suporta la càrrega de trànsit d'İzmir.

Després que la "crisi d'assignació" es va resoldre per a la parada de Katip Çelebi entre la Direcció del Sistema Ferroviari del municipi metropolità d'İzmir, el districte de Lale entre les parades de Kemer i Buca i entre Egekent i Ulukent, el municipi metropolità d'Izmir va decidir sortir a licitació per primera vegada.

Tanmateix, la licitació celebrada el 12 de setembre de 2022 va quedar anul·lada "per manca de licitadors". El municipi metropolità d'Esmirna, que va actuar, va decidir tornar a licitar. La segona licitació es va celebrar el 3 de novembre de 2022, però, segons la informació obtinguda, no es va presentar cap licitador per a la segona licitació. S'espera que el municipi metropolità d'Esmirna torni a licitar en un futur proper.

Què va passar?

D'acord amb el projecte elaborat pel municipi metropolità d'Esmirna, a petició dels caps de districte i dels residents del barri, la licitació per a la construcció de l'estació de Lale Mahallesi İZBAN es va licitar el 21 de setembre de 2021. El 26 de novembre de 2021 es va signar un contracte amb l'empresa contractista i després es va lliurar el solar. Les obres es van aturar al juny després que l'empresa adjudicatària sol·liciti la liquidació de l'obra en virtut de l'article sisè temporal de la Llei núm. 4735, titulat 'Diferència de preu addicional o extinció de contractes'. Durant aquest període, després de la preparació dels projectes necessaris per a la construcció de l'estació d'İZBAN de la Universitat de Katip Çelebi, el municipi metropolità va decidir construir l'estació d'İZBAN de la Universitat de Katip Çelebi juntament amb l'estació de Lale Mahallesi İZBAN.

Línia de 136 quilòmetres

La línia suburbana més llarga de Turquia es va posar en servei el 2010 amb 80 quilòmetres entre Aliağa i Menderes. La línia del sistema suburbà d'İzmir (İZBAN), construïda en col·laboració amb TCDD i el municipi metropolità d'İzmir, es va ampliar primer fins a Torbalı, i després es va posar en servei el tram de 26 quilòmetres entre Tepeköy i Selçuk. La línia İZBAN va arribar als 136 quilòmetres amb la participació de l'estació de Selçuk. El nombre d'estacions de la línia İZBAN, que és de 41, augmentarà fins a 43 amb la posada en funcionament de les noves estacions.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar