Operació a 10 províncies per a aquells que van ferir İŞKUR: decisió de detenció de 58 persones

Detenció de la persona que va causar pèrdues a ISKUR
Operació a 10 províncies per als que van ferir İŞKUR, detenció de 58 persones

Es va determinar que es van fer pagaments a persones que no van assistir als cursos a İŞKUR, alguns gestors van rebre suborns i es van manipular les ofertes. 10 persones van ser detingudes en l'operació realitzada simultàniament a 35 províncies.

Es van detenir un total de 2014 sospitosos, 2018 dels quals eren personal d'İŞKUR, que es va comprovar que havien causat una pèrdua de 20 milions de TL entre 21 i 58 per irregularitats en els programes de formació professional i formació en el lloc de treball organitzats pel Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR). 10 sospitosos van ser capturats en l'operació celebrada a 35 províncies.

La fiscalia en cap d'Istanbul va prendre una decisió de detenció de 58 persones arran de les denúncies fetes en l'àmbit de la investigació de l'"Oficina de Terrorisme i Crim Organitzat". Es va informar que 21 dels sospitosos eren personal d'İŞKUR, 17 funcionaris de l'empresa/empresa, 13 estudiants falsos, 7 aprenents il·legals i proveïdors d'identitat.

En el comunicat del Ministeri Fiscal, "Després de les notificacions realitzades i de la informació obtinguda, els funcionaris que treballen a la Direcció General de l'Agència d'Ocupació van realitzar irregularitats en els programes de formació professional i de formació en el lloc de treball organitzats mitjançant concurs, i va fer pagaments a les persones que no van assistir al curs amb documents falsos, permetent així a la institució pagar 2014 milions de dòlars entre el 2018 i el 20. Es va afirmar que TL estava danyat.

En el comunicat que l'inspector de la institució també va elaborar un informe en aquesta direcció, s'indicava que "En l'informe es va determinar que també es van cometre els delictes d'arranjament del concurs amb irregularitats en els concursos, enregistraments en els quals s'aprecia que el delicte de suborn va ser comès per alguns sospitosos en el mateix sentit després de la mesura d'intercepció de la comunicació, es van determinar les declaracions dels testimonis i dels denunciants, les declaracions de l'inspector Identificació de 24 sospitosos que van participar en 58 fets delictius diferents en els quals els sospitosos , actuant de manera organitzada, d'acord amb els informes, els informes d'instrucció penal, les conclusions i les proves obtingudes, va cometre els delictes de constitució i adhesió a una organització amb la finalitat de delicte, frau qualificat, falsedat d'ofici. documents, suborn i manipulació de ofertes. s'hi van incloure declaracions.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar