Per què no es va llançar la Poma Prohibida? S'ha acabat la sèrie Forbidden Apple?

Per què no es va llançar Forbidden Apple S'ha acabat la sèrie Forbidden Apple?
Per què no es va llançar Forbidden Apple? S'ha acabat la sèrie Forbidden Apple?

El nou episodi de la sèrie Forbidden Apple, que els dilluns s'emetia a les pantalles de FOX TV, no es va emetre ahir. Fans de la sèrie "Is the Forbidden Apple over?", "Is the Forbidden Apple final?" va començar a fer la pregunta.

Va quedar clar per què la sèrie no es va emetre aquesta setmana.

Segons l'informatiu de TV100, els productors de la sèrie van decidir no emetre el nou episodi de la sèrie a causa de l'atac terrorista que va tenir lloc al carrer Istiklal i 6 dels nostres ciutadans van perdre la vida. La sèrie Forbidden Apple sortirà a la pantalla amb nous episodis dilluns vinent.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar