Què és la cirurgia de bypass coronari?

Cirurgia de bypass de Kronek
Cirurgia de bypass de Kronek

Les artèries coronàries amb diàmetres que oscil·len entre 1 i 3 mm es divideixen en dreta i esquerra. La funció d'aquests vasos és proporcionar alimentació al cor. Aquestes artèries coronàries, que compleixen la funció d'alimentar el cor, poden patir estenosis o problemes d'oclusió per qualsevol motiu. Com a resultat d'aquests problemes, el cor no es pot alimentar adequadament i no pot realitzar les seves funcions normals. Per tant, es pot desenvolupar en el pacient una imatge d'infart de miocardi (atac cardíac) que comença amb un dolor toràcic sever. Per tant, és absolutament necessari tractar la malaltia.

Cirurgia de bypass coronari Istanbul i és una forma de tractament que es requereix amb freqüència a les províncies del voltant. La cirurgia de bypass coronari és la intervenció quirúrgica aplicada amb finalitats terapèutiques com a conseqüència de l'oclusió de les artèries coronàries, també conegudes com les artèries que alimenten el cor. Durant la cirurgia de bypass coronari, la circulació sanguínia es restableix mitjançant l'ús de venes en zones com el pit del pacient, l'artèria de l'avantbraç i la vena de la cama. Aquestes venes, que es prenen de diverses parts del cos durant la intervenció quirúrgica, no provoquen pèrdua de funció en el lloc on es prenen. A més d'aquesta malaltia malalties de la vàlvula mitral i és comú a altres províncies. Un dels principals noms del sector per aquestes malalties que cal tractar. Macit Bitargil recomanat.

Com es realitza la cirurgia de bypass coronari?

La cirurgia de bypass coronari es realitza amb dos mètodes diferents. El mètode d'aplicació de la cirurgia és donat pel metge, específicament per al pacient, com a resultat de l'avaluació feta al pacient. El primer d'aquests mètodes és el mètode bypass al cor aturat. En aquest mètode, el cor està completament aturat. La circulació en el cos es realitza gràcies a una bomba cardíaca. En aquest mètode, la bomba de campament es fa càrrec del que han de fer els pulmons i el cor del pacient. D'aquesta manera, mentre es duen a terme els processos necessaris, el cervell continua bombejant la sang que necessita a altres òrgans. El segon mètode és el tractament de bypass al cor de treball. Aquest mètode no utilitza una bomba cardíaca perquè no cal aturar el cor. Segons l'estat del pacient, la cirurgia de bypass es pot realitzar amb cirurgia oberta o tancada. Després que el metge decideixi quins mètodes i com es realitzarà la cirurgia, s'aplica l'anestèsia i es completen els procediments.

Hi ha risc de cirurgia de bypass?

Com amb qualsevol intervenció quirúrgica, la cirurgia de bypass coronari també comporta alguns riscos. Els riscos de la cirurgia de bypass coronari poden variar en funció de l'edat, l'estil de vida, la salut, el gènere i si hi ha una malaltia crònica del pacient. No obstant això, el risc de pèrdua de vides en la cirurgia és molt baix. Tanmateix, factors com l'edat del pacient, si ha tingut un infart, si té una malaltia crònica, si hi ha pèrdua de funció en els seus teixits o òrgans, es troben entre els factors que augmenten el risc de pèrdua de vida en la cirurgia de bypass coronari. Quan prenem una taxa general, el risc de mort durant el procediment és al voltant del 3%. Malalties addicionals o procediments quirúrgics no professionals poden augmentar aquesta taxa. Per tant, per als procediments quirúrgics que tenen tanta importància s'haurien de preferir persones amb molts anys d'experiència en el camp i amb èxit en la seva feina. Si vols un tractament professional i segur, pots obtenir informació més detallada sobre el procés posant-te en contacte amb Macit Bitargil, expert en la matèria.

Coses a tenir en compte després de la cirurgia de bypass

Després de la cirurgia de bypass coronari, els pacients han de fer alguns canvis a les seves vides. El punt més important a tenir en compte després de la cirurgia de bypass coronari és que si el pacient fuma abans de la cirurgia, hauria de deixar definitivament. Paral·lelament, s'han d'evitar activitats esportives que cansaran greument l'organisme, regular el temps de son i, si el pacient té excés de pes, desfer-se d'aquests excés de pes amb una dieta aplicada sota el control d'un metge. Després de la cirurgia, el pacient ha d'ordenar el seu dia a dia seguint les mesures donades pel metge.

Els medicaments donats com a melmelada pel metge s'han d'utilitzar regularment i s'ha d'aplicar un programa d'alimentació saludable. La cirurgia de bypass coronari pot causar trauma psicològic en alguns pacients. Es recomana que els pacients que pateixen aquests problemes vegin sessions de rehabilitació periòdiques. Per evitar problemes cardíacs com a conseqüència de canvis bruscos en el pols de la persona, s'ha d'evitar el treball pesat. La natació, que permet treballar tots els músculs del cos i també proporciona exercicis de respiració, està especialment recomanada per als pacients que s'han sotmès a una cirurgia de bypass coronari. Al mateix temps, és important parar atenció a no interrompre l'examen del metge després de la cirurgia i prestar atenció a l'estat de salut general.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar