Modificacions del Reglament de nomenament i reubicació del professorat

Canvis fets en la normativa de nomenament i trasllat del professorat
Canvis fets en el Reglament de nomenament i reubicació del professorat

El Reglament de modificació del Reglament del Ministeri d'Educació Nacional sobre nomenament i reubicació del professorat va entrar en vigor després de ser publicat al Butlletí Oficial.

En conseqüència, s'ha actualitzat la legislació inclosa a l'article base del Reglament corresponent i a la qual es refereixen altres articles d'acord amb les modificacions introduïdes, i l'article corresponent inclou la Llei de la professió docent.

D'acord amb l'esmentada modificació, atès que s'amplia l'àmbit dels que poden ser nomenats per a la docència sense examen entre els esportistes nacionals titulats als Jocs Olímpics, també es va disposar d'aquesta manera el Reglament d'assignació i reubicació del professorat.

Esportistes nacionals, sempre que compleixin els requisits per a la docència;

a) Els que ocupen els tres primers llocs en competicions individuals o per equips als Jocs Olímpics o Paralímpics,

b) Els que hagin classificat en els tres primers llocs de les categories d'edat sènior i júnior de les branques esportives incloses en el programa dels Jocs Olímpics en la data de la competició, que és objecte del certificat nacional d'atleta, als campionats del món i d'Europa. ,

c) Als que s'hagin classificat en els tres primers llocs en competicions individuals o per equips als Jocs Olímpics de la joventut d'estiu i d'hivern organitzats pel Comitè Olímpic Internacional,

ç) Jocs Universiades, Jocs Mediterranis, branques olímpiques, competicions individuals o per equips als tres primers llocs,

d) Els que hagin representat al nostre país almenys deu vegades en esports d'equip en els campionats mundials i europeus de les branques esportives incloses en el programa dels Jocs Olímpics, així com en les competicions classificatòries i de grup classificatòries relacionades amb aquestes competicions, i hagin obtingut un certificat nacional d'atleta,

e) Els que ocupin els tres primers llocs en competicions individuals o per equips dels Jocs Sordlímpics,

f) S'ha concedit el dret a sol·licitar el nomenament de professor candidat del professorat d'educació física als tres primers guanyadors dels campionats mundials i europeus de les categories d'edat sènior i júnior de les branques esportives reconegudes pel Comitè Olímpic Internacional. . Es va indicar que els nomenaments a fer en aquest context es farien amb la coordinació de la Conselleria de Joventut i Esports.

D'altra banda, es va canviar la frase «director i professor» de la lletra b) del primer paràgraf de l'article 41 del mateix Reglament per «director, professor i formador expert». Així, en el càlcul de la puntuació de servei dels professors, s'ha disposat a comptar el temps dedicat com a instructor especialitzat en institucions d'educació privades com el passat a la primera àrea de servei de la regió de servei on es realitza la tasca.

 

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar