Segell del caporal Seyit al pont de Çanakkale de 1915

Seyit Onbasi Muhru al pont de Canakkale
Segell del caporal Seyit al pont de Çanakkale de 1915

S'han iniciat els treballs per a l'establiment de pedestals per a les figures de bala de canó que es col·locaran a les torres del pont de Çanakkale de 1915, que es va construir entre els districtes de Lapseki i Gelibolu de l'estret dels Dardanels.

S'han començat els preparatius per al muntatge d'obres que simbolitzen les bales de canó que Seyit Onbaşı va disparar al canó durant les guerres de Çanakkale, que es col·locaran als cims de les torres a banda i banda del pont de Çanakkale de 18, que es va inaugurar el 1915 de març. A les torres dels costats asiàtic i europeu s'instal·len peanyes a terra on es col·locaran les figures de bala, de 75 tones cadascuna.

S'ha informat que un cop finalitzades les obres es posaran al seu lloc quatre estructures monumentals amb una alçada de 20,5 metres a l'obra de Gallipoli.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar