Suport de 92 milions de TL a la indústria del cinema

Suport de milions de lires a la indústria del cinema
Suport de 92 milions de TL a la indústria del cinema

El Ministeri de Cultura i Turisme va aportar 2022 milions 32 mil lires al sector cinematogràfic per a 17 projectes a l'última reunió de la junta de suport de 340. Amb aquests ajuts, l'import total de l'ajut prestat al sector cinematogràfic pel Ministeri per a 2022 projectes el 293 va assolir els 92 milions 198 mil llires.

En l'últim comitè de suport de l'any, projectes com "Producció de llargmetratges", "Edició de primers llargmetratges", "Post rodatge", "Coproducció" i "Projecció de pel·lícules nacionals" van ser avaluats pel comitè de suport de 8 persones, formada per representants del sector cinematogràfic.

Com a resultat de les avaluacions, es van atorgar 4 milions 6 mil llires a 300 projectes de "Producció de llargmetratges", 6 milions 6 mil llires a 900 projectes de "Edició de primers llargmetratges", 1 mil lires a 400 projecte "After Shooting", 3 Projectes de “Coproducció” S'ha donat un total de 1 milions 750 mil llires de suport, incloent 18 milió 1 mil lires i 990 milió 17 mil llires per a 340 projectes de “Projecció de pel·lícules nacionals”.

Suport als nous directors

Amb el suport del Ministeri, 6 directors van poder fer els seus primers llargmetratges. Moltes pel·lícules que van rebre suport, que van tenir un paper important en la incorporació de nous directors al sector, van tornar amb premis dels festivals de cinema més importants del món com Sundance, Berlín, Venècia, Moscou, Sarajevo, Varsòvia o Tòquio.

Suport a les coproduccions

S'ha donat suport a tres projectes de la modalitat de “Suport a la Coproducció”, que ha adquirit una gran importància en la indústria del cinema per motius com ara reunir cineastes de diferents països, transferir informació i tecnologia, accedir a fonts de finançament locals i crear mercats potencials. A la Junta; Es va donar suport als projectes "Man In A Blue Sweater", una producció conjunta d'Azerbaidjan i Turquia, "2M2", una producció conjunta de Bèlgica i Turquia, i "Guria", una producció conjunta de Geòrgia, Suïssa, Bulgària i Turquia. .

L'acceptació de les sol·licituds dels projectes a donar suport el 2023 es mantindrà fins al 26 de desembre.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar