Campions de rallycross determinats al Golf

Campions de rallycross determinats a la badia

Organitzada per la Federació Turca d'Esports d'Automòbils (TOSFED) amb el patrocini principal d'ICRYPEX, la cursa final del Campionat de Turquia de Rallycross 2022 es va celebrar a l'hipòdrom de Körfez amb la participació de 4 atletes de 17 categories diferents.

Al final de les curses realitzades a la pista de ral·licross de 1500 metres de llargada, Ali İşeri va guanyar el primer lloc de la categoria 1, mentre que Burak Dalkılıç va quedar segon.

A la categoria 2, el títol Burak del Castrol Ford Team Turkey va quedar primer, Mert Yudulmaz va quedar segon i Levent Acar va quedar tercer. Mentre que els tres primers classificats de la Categoria 3 eren Halid Avdagiç, Gürkal Menderes i Serkan Güleç del GP Garage My Team, Çağlayan Çelik va guanyar el primer lloc a la Categoria 4 i Ali Çatalbaş del GP Garage My Team va guanyar el segon lloc.

L'organització, que va ser seguida amb interès i entusiasme per un nombrós públic, va estar acolorida per les actuacions a la deriva de Timur Pomak, Uğur Soylu, Ömer Örs, Abbas Çimen, Hande Tancar i Farnoush Rezaei.