DHMİ contractarà 60 personal contractat

Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports de l'Estat
Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports de l'Estat

Ser nomenat per als llocs de Controlador de Trànsit Aeri en pràctiques i Controlador Adjunt de Trànsit Aeri de la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports de l'Estat, publicat al Butlletí Oficial de l'Estat el 399 i número 3, per ser contractat en l'àmbit d'aplicació de la clàusula 08.07.2018/c. del Decret-llei núm. 30472 de la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports de l'Estat Les proves de selecció es realitzaran en el marc del que preveu el Reglament de Proves de Selecció d'Aspirants.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Unitat d'obertura de l'examen: Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports de l'Estat.
Posició: DHMI (provincial).
Títols i nombre de llocs a assignar: 20 Controladors Auxiliars de Trànsit Aeri, 40 Controladors de Trànsit Aeri en pràctiques
Tipus de puntuació KPSS i puntuació base: Un mínim de 3 punts del tipus de puntuació KPSSP70.
Any de validesa de la puntuació KPSS: Prova de selecció de personal públic de data 18 de setembre de 2022.

Condicions generals requerides per als candidats que es presentaran a l'examen

a) Ser ciutadà turc,

b) No ser privat de drets públics,

c) Haver complert 18 anys,

d) Pel que fa a l'estatus militar; no estar implicat en el servei militar, no ser major d'edat, o haver fet el servei militar actiu si ha complert l'edat del servei militar, o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva,

e) Amb l'excepció dels delictes de negligència, delictes contra la personalitat de l'Estat encara que hagin estat indults, malversació, malversació, malversació, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús de fe, fallida fraudulenta, etc. o no ser condemnats. de contraban, connivència en licitacions i compres oficials, revelació de secrets d'estat, excloent l'abús i el contraban de consum,

f) Haver obtingut, a partir del termini de presentació de sol·licituds, una puntuació igual o superior a setanta de la modalitat de puntuació KPSSP11 d'acord amb l'article 3 del Reglament general d'oposicions als qui seran nomenats per primera vegada a càrrecs públics.

FORMA DE SOL·LICITUD
Els candidats 10 (deu) vegades més que el nombre de places anunciades per la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports Estatals seran convidats a un examen de selecció assistit per ordinador o un examen escrit, començant per la puntuació KPSSP3 més alta. Les sol·licituds es faran entre el 14.11.2022 i el 04.12.2022 a través de la Direcció General de l'Autoritat d'Aeroports Estatals - Career Gate Public Recruitment i Career Gate alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​en l'administració electrònica. Les sol·licituds no es presentaran fins al 04.12.2022 el 23.59) no serà considerat. Els candidats han de penjar tots els documents sol·licitats al sistema completament. No s'admetran sol·licituds presencials ni per correu.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar