EGO va començar la construcció de noves i modernes parades d'autobús

EGO va començar la construcció de noves i modernes parades d'autobús
EGO va començar la construcció de noves i modernes parades d'autobús

La Direcció General EGO del municipi metropolità d'Ankara, que ha signat projectes innovadors per atendre millor als ciutadans de la capital, ha iniciat el muntatge de noves i modernes parades d'autobús en 315 punts. Totes les noves parades, especialment dissenyades per evitar que els ciutadans es vegin afectats per condicions climàtiques adverses, disposen de WI-FI, pantalla i il·luminació LED, unitat de recàrrega per minusvàlids i USB, mentre que la seva energia es proveeix de la placa solar.

La Direcció General de l'EGO del municipi metropolità d'Ankara continua signant nous projectes alhora que ofereix un transport més modern, respectuós amb el medi ambient, còmode i segur als residents de la capital.

Reunint els residents de la capital amb els autobusos d'última tecnologia, la Direcció General d'EGO va iniciar el muntatge de noves parades d'autobús modernes i fàcils d'utilitzar per tal d'augmentar la qualitat del servei.

TAN CÒMODES COM TECNOLOGIQUES

Les noves parades d'autobús, que es muntaran en 315 punts molt utilitzats pels ciutadans en una primera etapa, consten de 6 tipus de dissenys. Totes les parades d'autobús disposen de WI-FI, pantalla LED i il·luminació, així com una unitat de càrrega USB per a minusvàlids. Les parades, que aporten la seva energia a partir de plaques solars, s'han dissenyat especialment perquè els ciutadans no es vegin afectats per condicions climàtiques adverses.

ES POSARÀ A 5 PUNTS

Les parades, que són les primeres a Ankara amb les seves portes automàtiques i aire condicionat, s'instal·laran en 5 punts diferents.

Mentre que el muntatge d'un total de 6 parades, una de les quals està tancada i una de tòtem, s'ha completat fins ara, mentre que les 309 parades restants està previst que estiguin enllestides el 16 de gener de 2023.

NOTA COMPLETA DELS CIUTADANS A LES NOVES PARADES D'AUTOBÚS

En optar per utilitzar els autobusos en el transport urbà; Els ciutadans que han augmentat la comoditat gràcies a les noves parades i tenen l'oportunitat de beneficiar-se d'instal·lacions com internet gratuït i unitats de recàrrega, van dir:

-Büşra Koçan: “Les noves parades són molt maques. Crec que serà útil. M'agradaria donar les gràcies a tots els que han col·laborat".

-Abdülkadir Paksoy: “Les noves parades fetes pel municipi metropolità d'Ankara són molt agradables. També és molt agradable poder carregar els telèfons i accedir a Internet a les parades d'autobús... Estem agraïts al nostre president, Mansur Yavaş”.

-Adem Ökmen: “Les noves parades van ser molt encertades i boniques. També és molt significatiu tenir en compte els amics amb discapacitat... També és molt agradable poder carregar telèfons i accedir a Internet mentre esperem l'autobús".

-Görkem Demir: “Col·locar una unitat de recàrrega a les parades d'autobús és molt significatiu perquè els alumnes poden no tenir un carregador després de l'escola. D'aquesta manera, podran carregar els seus telèfons".

-Yakup Ata: “M'han agradat molt les noves parades. S'ha pensat tot".

-Kaan Aşat: “M'agraden molt els dissenys de les noves parades. També va ser molt agradable posar una unitat de càrrega a les parades i poder accedir a Internet a les parades. Gràcies a aquesta funció, podrem accedir a Internet mentre esperem l'autobús".

-Hasan Taha Ahmetoğlu: “M'ha agradat molt el disseny de les parades. Posar una unitat de càrrega i poder accedir a internet també va ser molt bo per als nostres alumnes. M'agradaria donar les gràcies al nostre president Mansur".

-Serkan Sığı: “Les noves parades d'autobús són modernes i boniques, m'agraden molt. Podem veure els llocs històrics d'Ankara amb les pantalles LED col·locades dins de la parada d'autobús, la qual cosa és molt reflexiva".

-Yunus Emre Ünal: “Les parades són molt modernes. També m'agrada la pantalla LED. Tot és quadrat. Gràcies a tots els implicats."

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar