El pànic i la por causen lesions durant el terratrèmol!

El pànic i la por provoquen lesions durant un terratrèmol
El pànic i la por causen lesions durant el terratrèmol!

Universitat Üsküdar Facultat de Ciències de la Salut Sotsdegà expert en SST Dr. Instructor La membre Nuri Bingöl va fer una valoració sobre què s'ha de fer i les precaucions a prendre durant el terratrèmol.

Tenint en compte que la preparació prèvia al terratrèmol és important per no fer-se malbé en cas de terratrèmol, el Dr. Nuri Bingöl va dir: "Els objectes grans que es poden enderrocar a causa dels terratrèmols s'han de fixar a la paret i, si és possible, no s'han de mantenir a la paret els articles que es poden danyar en caure, com ara un prestatge de marc. Si això no és possible, s'ha de garantir que també estiguin ben arreglats".

En assenyalar la importància dels simulacres previs al terratrèmol, l'expert en SST el Dr. Nuri Bingöl va dir: "Com se sap, el terratrèmol és un moment de pànic. Els simulacres de terratrèmols són molt importants per sobreviure a aquest moment sense pànic o per entrar menys en pànic. "Com l'exercici que hem fet a Turquia recentment, es faran moltes més proves al país, a la institució i a la família, que garantiran el comportament tranquil en el moment del terratrèmol i crearan un factor important per a la nostra supervivència automatitzant les accions que hem de fer", va dir.

El Dr. Nuri Bingöl va dir: "El més important és on aguantarem col·lapsant-nos i tancant-nos. Per a això, cal triar el costat dels grans objectes duradors on es poden produir llacunes, que anomenem el triangle de la vida. Les rentadores o rentavaixelles poden ser béns duradors adequats per a això", va dir.

Esmentant les precaucions a prendre a les habitacions on dormen els nens, l'expert en SST el Dr. Nuri Bingöl va dir: "Totes aquestes mesures s'han d'aplicar amb més sensibilitat a les habitacions on hi ha nens. En la mesura del possible, s'ha de tenir cura de mantenir en aquestes habitacions elements sòlids i grans que poden formar un triangle vital fixant-los a la paret. S'hauria de crear un canvi de comportament i una conscienciació en els nostres fills sobre què fer en cas d'un terratrèmol a través de la formació continuada i les proves". va donar consells.

Subratllant la importància de no entrar en pànic en un terratrèmol, l'expert en SST el Dr. Nuri Bingöl va afirmar que és molt perillós intentar escapar del lloc, sobretot, i va dir:

“El pànic fa que la gent faci coses que no haurien de fer. Saltar per la finestra o el balcó és molt més perillós que quedar-se a casa en cas d'un terratrèmol i colpejar-lo al costat d'un article gran i segur. Una de les conductes que no s'han de fer és saltar des de finestres o balcons. Així mateix, les parts més vulnerables dels edificis als terratrèmols són les escales, i aquests són els llocs on el risc de col·lapse és més alt. Per tant, dirigir-se a les escales, voler sortir el més aviat possible o, fins i tot, intentar utilitzar els ascensors es troben entre els comportaments més equivocats. Augmentem les nostres possibilitats de sobreviure en estar tranquils en un terratrèmol, en estar preparats per als terratrèmols i pel coneixement que hem obtingut en els nostres exercicis anteriors".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar