El transport per carretera dóna vida a l'exportació

El transport per carretera dóna vida a l'exportació
El transport per carretera dóna vida a l'exportació

El Ministeri de Transports i Infraestructures va afirmar que continuen les iniciatives internacionals per millorar el transport per carretera, que és un dels punts vitals de les exportacions, i va afirmar que el 2022, el nombre de documents de trànsit addicionals rebuts de 21 països diferents va superar els 320 mil, i el el nombre total de documents de trànsit va superar els 1.6 milions.

El Ministeri de Transports i Infraestructures va fer una declaració sobre els documents de transport per carretera. Subratllant que els canvis en la cadena de subministrament juntament amb l'epidèmia van reforçar la posició de Turquia en el comerç mundial, es va assenyalar que l'augment del comerç també va augmentar la demanda del sector del transport per carretera.

En comparació amb el període anterior a l'epidèmia, el nombre d'empreses que van rebre certificats d'autorització del Ministeri de Transports i Infraestructures per dur a terme activitats de transport internacional va augmentar un 2022 per cent a partir de novembre de 50. El nombre de vehicles matriculats a les empreses va augmentar un 55 per cent respecte al període anterior a l'epidèmia. mitjana.

"Si bé les exportacions del nostre país van batre un rècord amb 2021 milions de dòlars l'any 225, el nombre de transports d'exportació en transport internacional per carretera va superar els 1.5 milions i van tenir un paper important en això", afirma el comunicat, que afegeix que les exportacions han continuat augmentant de manera constant aquest any. La declaració, que assenyalava que hi va haver un augment del 10 per cent en el transport internacional per carretera en els primers 15 mesos d'aquest any, continua de la següent manera:

“Com a resultat de les recents iniciatives dutes a terme pel nostre ministeri, la solució del problema del document de pas de trànsit amb països com Bulgària, Romania, Sèrbia i Hongria en el transport a Europa i amb Rússia, Kazakhstan i Azerbaidjan en el transport a Àsia va pavimentar el camí per als transportistes turcs. Només en les dues últimes setmanes; A més es van rebre de Grècia mil tercers països i 3 mil de trànsit des de l'Azerbaidjan, 3 mil tercers països de Geòrgia, mil mercaderies buides d'entrada de Bielorússia i 3 països tercers, 3 tipus de via única d'Estònia i 500 mil certificats de trànsit bilaterals. . Així, el 3, el nombre de permisos addicionals obtinguts de 200 països diferents va superar els 3 mil, i el nombre total de permisos va superar els 2022 milions".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar