Les expedicions Ro-Ro continuen des d'Ünyeport

Llançament de les expedicions Ro Ro des d'Unyeport
Les expedicions Ro-Ro continuen des d'Ünyeport

L'alcalde del municipi metropolità d'Ordu Dr. Els vols Ro-Ro continuen des d'Ünyeport, on es va fer el primer enviament el mes passat després de les obres d'ampliació, a les quals Mehmet Hilmi Güler dóna molta importància. Les verdures i fruites produïdes a les regions del Mediterrani i del Mar Negre, especialment a la regió de l'Egeu, s'envien a Rússia.

Ünyeport, que va ser posat en manteniment i ampliat pel municipi metropolità d'Ordu perquè la seva llargada i profunditat del moll no era adequada per a l'entrada de vaixells d'alt tonatge, va començar a acollir vaixells Ro-Ro amb gran tonatge i que transportaven vehicles amb rodes com el transport de camions. després de les obres. El vaixell Ro-Ro va atracar al port per al segon enviament des del port on es va fer el primer enviament el mes passat. El vaixell Ro-Ro, que agafarà la seva càrrega des d'Ordu, exportarà un total de 32 contenidors al port de Tuhapse de Rússia. S'han fet tots els preparatius per a l'enviament, que trigarà unes 17 hores.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar