Emirates i IATA van celebrar un taller sobre formació de pilots i seguretat en vol

Emirates i IATA van organitzar un taller sobre formació de pilots i seguretat en vol
Emirates i IATA van celebrar un taller sobre formació de pilots i seguretat en vol

El taller d'avaluació i entrenament basat en l'evidència, organitzat pel Departament de Formació d'Operacions de Vol d'Emirates en col·laboració amb l'Associació de Transport Aeri Internacional (IATA), es va celebrar a l'Emirates Aviation College de Dubai a l'octubre.

Al taller van assistir experts en formació de companyies aèries com Lufthansa, Singapore Airlines, Iceland Air, UAE Presidential Flight, Etihad, Flydubai, Air Arabia i Indigo, així com autoritats d'aviació civil com l'Autoritat d'Aviació Civil dels Emirats Àrabs Units (GCAA) i l'Autoritat d'aviació irlandesa.

A més dels fabricants d'avions Airbus i Boeing, també van participar en l'esdeveniment organitzacions de formació com la Federació Internacional d'Associacions de Pilots de Línia Aèria (IFALPA) i Emirates Flight Training Academy (EFTA) i CAE.

En el taller, on es van fer discursos i presentacions durant tot el dia, participants del sector es van reunir per compartir els reptes i les millors pràctiques en el camp pel que fa al desenvolupament, implementació i execució efectiva de l'educació basada en l'evidència (EBT) i basada en competències. programes de formació i avaluació.

Al taller, el vicepresident d'entrenament de vol d'Emirates, el capità pilot Bader Al Marzooqi, el gerent de factors humans, el Dr. Nicklas Dahlstrom, el capità pilot d'entrenament de Boeing David Swarbrick i el capità pilot Stephen Mercer, cap d'estàndards d'entrenament de vol, van assistir com a ponents.

Altres ponents que assistiran a l'esdeveniment inclouen l'oficial d'entrenament i llicències de la Divisió de seguretat i operacions de vol de la IATA, el capità Yann Renier, el capità pilot Jason Alves, instructor de vol de flydubai, el vicepresident de formació mundial d'Airbus, el capità pilot Olivier Mazzoleni, el programa de formació i avaluació de competències de Boeing Global Services. El seu líder va ser El capità pilot Graham McNally, el capità d'entrenament de Lufthansa A380 Richard Lenz i l'oficial d'entrenament del CAE, el capità pilot Chris Ranganathan.

Bader Al Marzooqi, vicepresident d'entrenament en vol d'Emirates, va dir: "El Fòrum és un dels millors exemples de col·laboració i associació amb els principals agents de l'aviació per augmentar l'eficiència i l'eficàcia dels programes de formació de pilots. Hem compartit idees crítiques, coneixements i millors pràctiques que conduiran a solucions reals i accionables que afectin positivament la implementació de programes educatius basats en l'evidència". va utilitzar les seves declaracions.

Agraint a la IATA, als assistents i als col·laboradors del fòrum el seu suport, Marzooqi va dir: "El fòrum va proporcionar una gran plataforma perquè els líders de la indústria s'ajuntin i abordin els reptes que sovint es troben en la formació de pilots". dit.

El capità pilot Yann Renier, oficial d'entrenament i llicències de la divisió de seguretat i operacions de vol de la IATA, va dir:

"El departament d'entrenament en vol d'Emirates va organitzar un taller d'entrenament i avaluació basat en competències (CBTA) amb més de 40 oficials de formació que representen companyies aèries, organitzacions de formació i fabricants d'avions per abordar l'enfocament de formació basat en competències, inclosa la formació basada en l'evidència. L'esdeveniment va oferir l'oportunitat de debatre els últims avenços en formació i avaluació basada en competències i identificar els principals reptes als quals s'enfronta la indústria per implementar aquest enfocament i compartir-los amb 80 participants que van assistir al taller en línia. M'agradaria donar les gràcies a tots els participants que van estar amb nosaltres a Dubai i a la plataforma virtual. Estic segur que aquest taller, que és una nova pàgina per a les operacions, continuarà en el futur".

En expressar que van tenir l'oportunitat de pensar i parlar sobre la millor manera d'entrenar els seus pilots d'acord amb la seguretat de l'aviació al taller d'Emirates, l'inspector d'operacions de vol de GCAA, Sham Suddin Bin Khalid, va dir: "Mirant la informació i l'intercanvi de dades entre les parts interessades, com ara les companyies aèries. , fabricants d'avions i organitzacions de formació és una experiència molt inspiradora. Esperem que aquest diàleg i cooperació continuï en els propers anys, contribuint a la visió de desenvolupar competències pilot i augmentar la seguretat a tota la indústria". Ell va dir.

En el taller es van tractar qüestions com ara com implementar i difondre amb èxit els programes d'educació basada en l'evidència (EBT) i de formació i avaluació basada en competències (CBTA).

L'acte es va centrar en les dificultats trobades durant l'elaboració dels currículums d'aquests programes i l'elaboració d'estàndards per als educadors, així com la gestió i ús de les dades de formació.

Es preveu que l'esdeveniment continuï en el futur per continuar compartint les millors pràctiques i millorar la formació de pilots per a tota la indústria de l'aviació.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar