Indústria del moble de Bursa centrada en el mercat marroquí

Sector del moble de Bursa centrat en el mercat marroquí
Indústria del moble de Bursa centrada en el mercat marroquí

Els membres del projecte de desenvolupament de la competitivitat internacional de la indústria del moble de Bursa (UR-GE), que continua treballant amb el suport del Ministeri de Comerç sota el lideratge de la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa, es van centrar en el mercat d'exportació marroquí. Els representants del sector de Bursa es van reunir amb més de 2 empreses marroquines en la primera organització B70B organitzada en l'àmbit del projecte i van celebrar més de 400 reunions empresarials.

BTSO, l'organització paraigua del món empresarial de Bursa, continua contribuint al creixement orientat a l'exportació de Turquia amb els seus projectes. Les empreses participants en el projecte Mobles UR-GE liderat per BTSO van girar la seva ruta d'exportació al Marroc. Els membres del projecte UR-GE, que prèviament havien examinat el mercat nord-americà, van preferir el mercat marroquí per a la seva primera organització B2B. Els representants del sector que van arribar a la ciutat de Casablanca, que es troba a 4 quilòmetres de distància, per establir noves connexions comercials, van completar amb èxit l'organització B500B. Més de 2 empreses marroquines van participar en el programa i es van realitzar més de 70 entrevistes de feina. Gràcies a l'esdeveniment, els representants del sector van fer un pas important cap a noves connexions comercials al Marroc, que es mostra com la porta d'entrada a Àfrica.

"Hi ha 170 empreses turques al Marroc"

En el programa, en el qual representants del sector marroquí van mostrar un gran interès, el conseller comercial de Casablanca, Burcu Özergül Çolak, també es va reunir amb empreses de Bursa. En declaracions al programa, Çolak¸ va dir que 170 empreses turques operen al Marroc. Expressant que el comerç de Turquia amb el Marroc ha augmentat en els últims anys, Çolak va dir: "El volum de comerç entre els dos països és d'aproximadament 4 milions de dòlars. Com a Consultoria Comercial, estem explicant el suport que el nostre ministeri ofereix a les nostres empreses. Estem encantats de veure els nostres representants de la indústria del moble de Bursa al Marroc. Espero que aquestes converses es converteixin en col·laboracions comercials en el futur". dit.

"Hem rebut comentaris molt positius"

El president del 12è Comitè Professional de BTSO, Mustafa Keleş, va declarar que van celebrar reunions empresarials bilaterals a Casablanca, un dels centres comercials més importants del Marroc, dins de l'àmbit de Mobles UR-GE, i va dir: "L'esdeveniment va superar les nostres expectatives. És un plaer que les empreses marroquines mostrin un gran interès pel programa. Sabem molt bé la importància de les exportacions, l'ocupació i la producció per a Turquia. Pretenem estar a totes les geografies del món per exportar". Ell va dir.

"En el primer esdeveniment es va aconseguir un bon èxit"

El president de BUTTİM i membre del projecte UR-GE, Sadık Şengül, va declarar que totes les empreses participants en el programa estaven molt satisfetes i va dir: "Vaig tenir reunions directes i clares amb 15 empreses. Estan esperant un retorn de mi en breu. Realment es van portar empreses de tir al punt. Aquesta organització és la primera per a nosaltres. Gràcies a tots els implicats." dit.

“No som competidors, som companys”

Hasan Tolga Aksoy, membre del projecte UR-GE, va declarar que produeixen en el segment de mobles per a la llar i continuen el seu comerç amb 30 països diferents, i va dir: "Les empreses membres d'UR-GE es veuen mútuament com a companys, no com a competidors. Tothom està intentant esbrinar quina altra empresa podem presentar als clients que els interessa. Tenim un entorn molt acollidor. Com a empresa, abans teníem exportacions al Marroc, però no va ser en la mesura que volíem. Va ser un avantatge per a nosaltres veure el mercat al seu lloc i escoltar les demandes dels clients". Ell va dir.

"El Marroc és un diumenge atractiu"

Mustafa Güzelyazıcı, membre del projecte UR-GE, va afirmar que els membres d'UR-GE actuen amb el principi de "junts és la força" i que continuaran treballant per augmentar les exportacions com a empresa. Durmuş Kumru, membre del projecte UR-GE, va declarar que creia que la primera organització B2B organitzada sota el lideratge de BTSO contribuiria a les exportacions i va dir: "La qualitat de les empreses marroquines ens va fer molt feliços. Crec que les nostres empreses establiran nous contactes comercials aquí". Ell va dir. El membre del projecte UR-GE Ümit Çelek, per la seva banda, va afirmar que tenia experiència a l'estranger per segona vegada després dels EUA amb UR-GE i va destacar que el Marroc és un mercat atractiu per a la indústria del moble.

“La qualitat de les empreses és molt bona”

İbrahim El Abdouni, de l'empresa KİTEA que opera al Marroc, va declarar que porta molts anys negociant amb empreses turques i va dir: "Estem encantats de treballar amb Turquia. Per exemple, aquest any vam començar a comprar mobles per a la llar i l'oficina a Turquia. Amb aquest esdeveniment, vam conèixer empreses de Bursa del sector del moble. La qualitat de les empreses és força bona. Ens agradaria treballar amb 3-4 empreses en el futur". dit. El director general de l'empresa Milim, Moncef Mandri, va declarar que fan negocis amb mobles d'oficina i va dir: "És molt agradable ser convidats a aquest esdeveniment. El programa està molt ben preparat. Tots els participants tenen una forta capacitat de producció. No hi ha cap raó per no tenir noves col·laboracions”. feia servir les frases.

Va venir del Sudan per a una entrevista de feina

Ahmet Ateş, que fa 10 anys que produeix decoracions per a mobles al Marroc, va dir: "Subministrem el 100 per cent dels nostres productes des de Turquia. Treballem especialment amb empreses de Bursa. Ens va agradar veure empreses de Bursa al Marroc". dit. Mehmet Ökmen, que va venir a Casablanca per a una entrevista de feina des del Sudan, va dir: "Fa set anys que visc al Sudan. Vaig venir del Sudan per escoltar companyies de Bursa. Vull invertir en un showroom al Marroc. En aquest moment, puc treballar amb empreses de Bursa en el proper període". Ell va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar