El Ministeri de Joventut i Esports contractarà 12 personal informàtic contractat

Ministeri de Joventut i Esports per a la contractació de personal contractat
Conselleria de Joventut i Esports

Per a llocs de treball de personal informàtic contractat vacants per ser contractats a l'organització central de la Conselleria de Joventut i Esports, en el marc del que estableix l'annex 375 del Decret llei núm. 6 i el Reglament de principis i procediments en matèria de contractació laboral Personal informàtic a les unitats de processament d'informació a gran escala d'institucions i organitzacions públiques, 2022 El setanta per cent (3%) de la puntuació P70 del grup KPSS B l'any 30 i la puntuació obtinguda de l'examen de competència en llengües estrangeres (YDS) en anglès o altres exàmens d'idiomes estrangers realitzats en aquesta llengua i acceptats pel Consell d'Educació Superior, segons l'ordre que s'ha de fer sobre la base de la suma del trenta per cent (5%) de la puntuació equivalent YDS, a partir del candidat amb la puntuació més alta de cada lloc, cinc (12) vegades el nombre de vacants convocats, els candidats seran convidats a dotze (dotze) (XNUMX) Personal informàtic contractat per ser contractat fa calor.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els candidats hauran de complir les condicions següents a partir de l'últim dia de presentació de sol·licituds.

REQUISITS GENERALS D'APLICACIÓ

a) Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei núm. 48 del funcionariat,

b) Llicenciar-se en enginyeria informàtica, enginyeria del programari, enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica-electrònica i enginyeria industrial de les facultats o institucions d'ensenyament superior de l'estranger l'equivalència de les quals hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior.

c) A part dels que s'especifiquen a la lletra b), dels departaments d'enginyeria de les facultats que imparteixen educació quadriennal, dels departaments de ciència-literatura, de l'educació i de les ciències de l'educació, dels departaments d'ensenyament en informàtica i tecnologia i d'estadística, departaments de matemàtiques i física, o d'un dormitori l'equivalència del qual hagi estat acceptada pel Consell d'Educació Superior (els graduats dels departaments esmentats en aquest apartat només poden sol·licitar places fins a 2 vegades el límit salarial brut mensual del contracte).

d) Tenir almenys 3 (tres) anys d'experiència professional en programari, disseny de programari i desenvolupament i gestió d'aquest procés, o en instal·lació i gestió de sistemes de xarxa a gran escala, durant almenys 5 (tres) anys per als que no superarà el doble del límit salarial, i almenys 657 (cinc) anys per als altres, (A l'hora de determinar l'experiència professional; el període de servei documentat com a Personal informàtic del sector privat subjecte a la Seguretat Social i personal fix subjecte a la Llei núm. 4 o els serveis contractats subjectes a la Llei núm.
e) Documentar que coneix com a mínim dos dels llenguatges de programació actuals, sempre que tingui coneixements sobre el maquinari dels perifèrics informàtics i la gestió i seguretat de la xarxa establerta.

f) No tenir obstacle per treballar a temps complet,

g) No tenir cap problema de salut que els impedeixi l'exercici continuat de les seves funcions,

h) Amb les titulacions exigides pel servei, criteri, representació, seguiment de les noves tecnologies, aprenentatge i recerca, aprenentatge ràpid i autodesenvolupament, pensament analític, propens al treball en equip i altes habilitats comunicatives, estar al dia amb el ritme de treball ocupat i estressant. i documentar (documentació) per tenir habilitats de documentació donant-li importància.

i) La investigació arxivística dóna lloc a un resultat positiu.

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA

Els candidats presentaran les seves sol·licituds electrònicament a través de l'administració electrònica, el Ministeri de Joventut i Esports - Contractació pública i Porta de carrera professional (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) el 17 de novembre de 2022 (10.00:22) al 2022 de novembre de 17.00 (XNUMX:XNUMX) ).

Els aspirants carregaran els documents especificats en el títol III- DOCUMENTS NECESSARIS PER A LA SOL·LICITUD, en el format requerit, als camps especificats en el sistema de sol·licitud.

No s'acceptaran les sol·licituds que no es facin a través de l'adreça Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr), per correu postal o presencialment, i que no compleixin els principis establerts en aquest anunci.

Els candidats seran responsables de fer que el procés de sol·licitud estigui lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions especificades a la convocatòria.
Un cop finalitzades les sol·licituds, no es faran canvis en la informació de la sol·licitud dels candidats.
Els candidats només podran optar a una de les places amb diferents títols que compleixin els requisits de sol·licitud.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar