Direcció Regional de TÜRASAŞ Sakarya per a la contractació de treballadors

Oficina Regional de TURASAS Sakarya
Direcció Regional de TÜRASAŞ Sakarya per a la contractació de treballadors

1 discapacitat i 1 treballador permanent d'ex-condemnat/TMY serà contractat a la nostra Direcció Regional de Sakarya en les professions que s'indiquen a continuació.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

D'acord amb el que estableix el Reglament de procediments i principis que s'ha d'aplicar en la contractació de treballadors en institucions i organitzacions públiques i el que estableix el Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar com a treballador per a la contractació d'excondemnats o accidentats. que no es considerin discapacitats en la lluita contra el terrorisme, la contractació es farà a través de l'Agència d'Ocupació Turca.

Els candidats que compleixin els requisits de la sol·licitud, dins dels 5 dies següents a la data de publicació de la convocatòria, a la Direcció Provincial de l'Agència de Treball i Ocupació de Sakarya o http://www.iskur.gov.tr pot sol·licitar en línia.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar