Sefaköy Beylikdüzü Metro aprovat

Sefakoy Beylikduzu Metro aprovat
Sefaköy Beylikdüzü Metro aprovat

A l'Assemblea de l'IMM es va aprovar la sol·licitud d'endeutament estranger per al projecte de la línia del sistema ferroviari Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP de 925 milions 396 mil 200 dòlars, més IVA i prima d'assegurança.

Hi haurà 2015 estacions al recorregut de la línia de 19.5 quilòmetres en total, que passaran pels districtes d'Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Küçükçekmece, la construcció de les quals es va posar a l'agenda el 10.

La planificació de la línia de metro que anirà entre Sefaköy i Beylikdüzü es va fer l'any 2015, però l'aplicació no es va iniciar. IMM Rail Systems Branch va fer revisions a la ruta de la línia prevista. Es van rebre opinions del Ministeri de Transports i Infraestructures, la Governació d'Istanbul, el Departament Nacional de Béns Arrels, la Direcció General de TCDD, l'Administració d'Habitatge Massiu i els municipis del districte sobre aquestes revisions. El mapa de ruta, que va prendre la seva forma definitiva amb les opinions, va passar a l'ordre del dia a l'Assemblea de l'IMM per ser inclòs en els plans d'ordenació d'Istanbul. La proposta va ser acceptada per majoria de vots a l'Assemblea de l'IMM. La línia de metro del nou pla es creua amb la D100 i les línies de metrobus en algunes vies. Un cop aprovat el projecte pel Departament d'Estratègia de la Presidència, s'inclourà en el programa d'inversions. Aleshores, IMM agafarà un préstec del Banc Europeu de Desenvolupament i el licitarà. El tram Incirli – Sefaköy de l'esmentada línia serà realitzat pel Ministeri de Transports i Infraestructures.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar