TCDD contractarà 8 treballadors de l'organització de trens

Treballador de l'establiment de trens TCDD per comprar
TCDD contractarà 8 treballadors de l'organització de trens

Es contractaran 8 treballadors del tren com a treballadors de durada indefinida als centres de treball de la Direcció General de Planta TCDD. La demanda de mà d'obra es publicarà a İŞKUR entre el 22.11.2022 i el 28.11.2022. A continuació es detallen els problemes que els sol·licitants han de conèixer, els documents requerits, les condicions de salut i els departaments escolars.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

ASPECTES A SABER

1- Tots els anuncis relatius a la demanda de mà d'obra (condicions sol·licitades, data/lloc de lliurament del document, data/lloc de l'examen oral, resultat de l'examen oral) es publicaran a l'apartat d'anuncis del web del TCDD (tcdd.gov.tr/).

2- A partir de la data de la convocatòria, els candidats no han d'haver complert 36 anys.

3- Els candidats que sol·licitaran la publicació de les nostres demandes de mà d'obra a İŞKUR han de graduar-se del programa anunciat al nivell de grau associat.

4- Els sol·licitants hauran de presentar la documentació següent al Departament de Recursos Humans de la Direcció General de TCDD Empresa, presencialment o per correu, entre les dates que es publicaran al web del TCDD.

S'elaborarà un informe sobre els candidats que sol·licitin la sol·licitud amb la falta de documents o que no compleixin les condicions especificades a l'anunci i s'informarà a İŞKUR que la seva sol·licitud no ha estat acceptada.

5- Es realitzarà un examen oral per a aquells que presentin documents dels candidats. Examen oral, Direcció General de TCDD, Departament de Recursos Humans, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hipòdrom Cad. No: 3 Altındağ / ANKARA entre les dates que es publicaran al lloc web de TCDD.

6- En l'examen oral dels candidats pels membres del tribunal; La seva autoconfiança és de 10 punts, la seva comunicació escrita és de 10 punts, la seva comunicació verbal és de 10 punts i la seva capacitat d'observació-estrès-resolució de problemes és de 20 punts sobre 50 punts en l'àrea d'habilitats. Cada pregunta de la branca de el programa que van graduar s'avaluarà en 10 punts, el material s'avaluarà formulant 1 preguntes i 2 preguntes d'assignatures tècniques professionals, 2 punts en l'àmbit professional, un total de 50 punts. Com a resultat de l'avaluació, es valorarà el 100% de la nota mitjana dels membres del tribunal i el 50% de la nota de KPSS i es determinarà la nota d'èxit i la classificació. A partir del candidat amb la puntuació més alta, es determinarà el nombre de candidats originals i el mateix nombre de suplents que el nombre de treballadors sol·licitats.

7- Serà beneficiós per als candidats veure el lloc de treball on treballaran abans de presentar la sol·licitud.

8- Els candidats només podran sol·licitar una de les nostres demandes de plantilla anunciades.

9- Només es podran presentar candidats homes a la demanda laboral anunciada per la Direcció General d'Empresa TCDD ja que els llocs de treball es troben dins l'àmbit de llocs de treball perillosos i molt perillosos i per la naturalesa del lloc de treball.

10- Els treballadors de l'establiment de trens a contractar estaran subjectes a la Llei laboral núm. 4857.

11- El període de prova dels Treballadors de l'Organització de Trens que inicien la feina és de 4 mesos, i s'extingirà el contracte de treball dels que incompleixin el període de prova.

12- Els treballadors de l'Establiment de Trens que inicien la feina treballaran almenys 5 anys i no podran sol·licitar el trasllat durant aquest període. Els que hagin complert 5 anys podran sol·licitar el trasllat a llocs de treball amb personal de tren.

13- Els treballadors de l'establiment de trens que comencin a treballar podran treballar dia i nit en règim de 24 hores per torns.

14- Els que van començar a treballar com a Treballador d'Organització de Trens i el contracte de treball als quals s'ha extingit en un termini de 7 anys d'acord amb el segon paràgraf de l'article 4857 de la Llei del Treball núm. 25 i els que van abandonar per renúncia; la seva formació, curs, pràctiques, etc. Es retornarà la meitat de l'import com a compensació calculant el cost del programa de formació amb la quota que reben durant els programes de formació.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar