TCDD Tasimacilik 82 maquinistes, 16 excondemnats i 4 treballadors discapacitats Reclutament Resultats de lliurament de documents i dates d'examen oral

TCDD Transport comprarà un maquinista
TCDD Tasimacilik comprarà 82 maquinistes

S'ha finalitzat el procés d'entrega de documents per a la contractació de 16 excondemnats, 4 discapacitats i 82 maquinistes per ser traslladats als centres de treball de la nostra Direcció General. Segons el resultat del procés de lliurament de documents;

Per veure la llista de candidats amb discapacitat i excondemnats que poden presentar-se a l'examen oral i les seves dates d'examen Cliqueu aquí.

Per veure la llista de maquinistes que poden presentar-se a l'examen oral i les dates d'examen Cliqueu aquí.

NOTA: Els candidats han de portar el seu DNI, ja que els candidats seran portats a l'examen oral mitjançant la comprovació d'identitat. Els candidats a conductors faran l'examen presentant la seva LLICÈNCIA DE MÀQUINA DE TREN.

NOTA: Tots els exàmens es faran a la sala de conferències de la Direcció General de TCDD TAŞIMACILIK AŞ. Els candidats han d'estar a la sala de conferències a les hores especificades. (Adreça: Direcció General de TCDD Taşımacılık AŞ, Hacıbayram Mahallesi, Hipodrom Caddesi No: 3 Altındağ/ANKARA- Al costat de l'estació de tren d'Ankara)

NOTA: Els candidats que no siguin aptes per presentar-se a l'examen oral poden presentar una reclamació a la nostra institució fins al 23.11.2022 com a molt tard. EN CAS DE CANVI a la llista d'exàmens orals, la llista d'exàmens orals es tornarà a publicar el 24.11.2022.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar