El nom de Behiç Erkin, fundador de TCDD, pioner dels ferrocarrils estarà viu a Istanbul

Fundador d'IBB TCDD, liderant els ferrocarrils Behic Erki's Name Lived
El nom de Behiç Erkin, fundador de TCDD, pioner dels ferrocarrils estarà viu a Istanbul

İBB va donar el nom de Behiç Erkin, el fundador i primer director general de TCDD, al centre del sistema ferroviari urbà més gran de Turquia, construït a Ümraniye, amb la primera àrea d'aparcament de trens de 2 plantes. Subratllant que es van fer càrrec del lloc de construcció del campus del sistema ferroviari, que porta el nom del difunt Erkin, a un nivell del 33 per cent i es van aturar completament, İmamoğlu va dir: "Ens vam ocupar ràpidament de les obres de construcció del metro, que fa mesos que estan parades, alguns durant anys, i semblen una mica sols. Fins i tot hi havia algunes obres que eren perilloses per a la ciutat. Tan bon punt vam prendre possessió, vam començar el nostre negoci prenent les seves precaucions. Aquest procés és un procés històric. Subratllem que aquest període, que hem portat a Istanbul, sobretot del metro, és un procés històric del qual es parlarà molt en el futur”.

El Municipi Metropolità d'Istanbul (IMM) va mantenir el nom de Behiç Erkin, el fundador i primer director general de TCDD, un dels herois logístics de la Guerra de la Independència. El nom d'Erkin va rebre el Rail Systems Campus, que s'utilitzarà com a centre de comandament de les 3 línies de metro a la part d'Anatòlia de la ciutat. Campus del sistema ferroviari Behiç Erkin a Ümraniye; President de l'IMM Ekrem İmamoğlues va inaugurar amb la participació de l'Emir Kıvırcık, nét del difunt Erkin, i del pintor Teymur Rzayev, que va pintar Erkin, que va ser penjat a l'entrada del campus. En l'acte d'inauguració, respectivament; İmamoğlu i el secretari general adjunt d'İBB, Pelin Alpkökin, van fer discursos.

“TENIM UNA CONSTRUCCIÓ TOTALMENT ATURADA A UN 33 PER CENT”

En descriure el campus de sistemes ferroviaris del Metro d'Istanbul Behiç Erkin del municipi metropolità com "el lloc on es recullen i es mantenen els trens que serviran a les línies de metro del costat d'Anatòlia de la ciutat", İmamoğlu va dir: "En aquest campus; taller de manteniment, taller de manteniment pesat, zones d'aparcament de trens obertes i tancades, edificis de transformadors i, per descomptat, l'edifici administratiu. Subratllant que es van fer càrrec del lloc de construcció del campus, que van obrir, a un nivell del 33 per cent i es van aturar completament, İmamoğlu va dir: "Vam experimentar la mateixa estranyesa a la línia Dudullu - Bostancı. Com que en aquella època es feia servir un préstec d'Iller Bank, una part, gairebé la meitat, es va fer amb un préstec de 1,6 milions. Aquella línia es va aturar quan es van esgotar els diners, perquè no hi havia preparació per al finançament i perquè no hi havia previst fer-la amb recursos propis”, va dir.

"SI IMM NO POT CONSTRUIR EL METRO EN AQUEST PERÍODE, EL MOTI ÉS TOTALMENT D'HABILITATS I PROBLEMA DE PRIORITAT"

Repetint que el tema del metro és un tema vital per a Istanbul, İmamoğlu va dir:

"Avui transportem gairebé 1 milions de persones en un dia a Istanbul. Què vol dir 9 milions de persones? Així que portem tanta gent com la població de Londres. Però tenim un terç de la línia de metro de Londres. Per tant, el camí que hem d'emprendre, les coses que s'han deixat de banda i inacabades fins avui, de fet, tots hauríeu de saber i entendre quin objectiu tan enorme us ha deixat i us heu plantejat. Per tant, ràpidament ens vam posar mans a la feina. Per dir-ho així; Ràpidament ens vam ocupar de les obres de construcció del metro, algunes de les quals fa mesos que estan parades, d'altres durant anys, i que semblen una mica soles. Fins i tot hi havia algunes obres que eren perilloses per a la ciutat; després de tot, hi havia excavacions sota terra. Tan bon punt vam prendre possessió, vam començar el nostre negoci prenent les seves precaucions. Aquest procés és un procés històric. Subratllem que aquest període que hem viscut a Istanbul és un procés històric del qual es parlarà molt en el futur, sobretot del metro. Definitivament s'ha de dir que; Si el municipi metropolità d'Istanbul no podia produir en aquell moment, no podia fer negocis en aquell moment, si no es podia fer el metro, el motiu és purament un problema d'habilitat, un problema prioritari. Quina assignatura és un problema de concentració fer? És un problema de gestionar una ciutat, un municipi amb residus. Ara, si les coses van bé i les rodes giren, si amb orgull estem tallant aquella cinta mentre obrim moltes obres com la construcció d'aquest important centre; L'única raó d'això és, creieu-me, per concentrar-vos en la vostra feina, per servir Istanbul, per salvar el pressupost d'Istanbul del malbaratament, per fer-ne un pressupost fructífer, per institucionalitzar el procés de cooperació amb mecanismes polítics que tinguin en compte els tècnics. les paraules de directius qualificats que coneixen la seva feina, i els seus suggeriments. Implementar el concepte de governar amb moralitat et dóna aquests resultats”.

“ÉS IMPORTANT SER UNA CIUTAT QUE CONSTRUIXA 10 METROS AL MATEIX TEMPS, PERÒ...”

“Si vols servir a la ciutadania, fas projectes que serveixen a la ciutadania; Això és el que fem", va dir İmamoğlu, "És important convertir-se en la ciutat que fa més metro del món. És important operar alhora les obres de més obres de metro del món, però no és el mateix ser la direcció que no té una font coneguda o fins i tot els projectes d'alguns d'ells no estan clars, i això fa que el la majoria de les licitacions de metro alhora. Així que feu la licitació, però si el lloc no funciona, no ho farà. Per exemple; Com la línia Mahmutbey – Esenyurt. En altres paraules, no hi havia projecte, ni obra. Per exemple; Línia Göztepe – Ataşehir – Ümraniye passant per sota de Finans Şehir. També es refereix aquí. És una línia molt important. És una de les línies que vam agafar al nivell del 2-3 per cent. De la mateixa manera que no es va posar en marxa el metro, que es va construir a la base i es descriu amb orgull com a Ciutat Financera, que se suposa que passa per sota d'un lloc on només s'espera que vinguin 80 mil empleats. Nosaltres vam començar aquests", va dir.

“ESTEM ORGULLOSOS D'IMPLANTAR ELS PROJECTES DURAN D'ISTANBUL UN A U”

Dient: "Estem orgullosos de realitzar els projectes permanents d'Istanbul un per un coordinant les seves finances i gestionant un pressupost fèrtil", va dir İmamoğlu:

"Hem generat 1,4 milions d'euros per a Istanbul. Hem de; perquè tant el finançament a mitjà com a llarg termini és important en aquestes inversions. Malauradament, hi ha una altra mancança. Des del juliol de 2019, cap institució pública ens ha donat un sol préstec. Una única institució pública. Aquesta és una situació dolorosa. IMM; És una institució que ha fet negoci tot i que no els pot aconseguir de bancs i institucions públiques. Fins ara, hem obert una línia del sistema ferroviari de 29,9 quilòmetres. Tant de bo, aquest any, juntament amb Dudullu – Bostancı, ho portem a un nivell que superarà els 45 quilòmetres incloent Fulya – Yıldız. Això va passar en un període de 45 anys. El que això significa, deixa'm dir-te, és gairebé tres vegades la mitjana dels últims 3,5-20 anys. Si Istanbul produeix entre 25 i 15 quilòmetres de línies de metro a l'any, pot compensar aquesta mancança. El 20, estem caminant amb l'objectiu de portar 2025 quilòmetres de nova línia de metro a Istanbul".

“ESTEM A L'ESFORÇ DE DONAR LA NOSTRA CARA A LA NOSTRA GENTE EXPLICANT EL NOSTRE NEGOCI”

Subratllant que Istanbul necessita noves línies de metro, İmamoğlu va donar exemples dels projectes que van preparar en aquest context. Dient: "Estem en un esforç per girar la cara cap al nostre poble, no impedint-los, no dient aquestes coses, sinó explicant la nostra feina", İmamoğlu va assenyalar que van girar la cara cap als moments especials inspiradors i la gent de història recent. Subratllant que Behiç Erkin és un d'aquests noms, İmamoğlu va dir: "Mai oblidarem que la nostra bella República, el centenari de la qual estem caminant amb esperança i entusiasme, es basa en els esforços de figures tan conscienciades i veritables patriotes. Després de la Guerra de la Independència, en la lluita pel desenvolupament i la il·luminació, la bella República s'eleva per sobre dels esforços dels nostres molts herois, els noms dels quals coneixem i no coneixem, però cadascun d'ells té un lloc especial en els nostres cors. En aquest sentit, commemoram la lluita única de Gazi Mustafa Kemal Atatürk amb respecte i gratitud, i commemoram tant els seus companys d'armes com els seus valuosos companys com Behiç Erkin amb gratitud en presència de tots vosaltres, i ens inclinem davant d'ells. amb respecte."

“DONAR UN NOM; HEU DE LLEGAR EL SIGNE PER SER UN EXEMPLE PER A LES GENERACIONS FUTURES, NO ACONSELLAR.”

"Francament; Dient que quan poseu noms, hauríeu de pensar mil vegades i penjar aquest rètol una vegada", va dir İmamoğlu, "No són feines fàcils. Quan es nomena; Cal penjar el rètol no per ser útil a algú, sinó per donar exemple a les generacions futures. Quan es nomena; Hauríeu de penjar aquests rètols, no per salvar el present, sinó per construir ponts d'informació històrica saludable cap al futur. En cas contrari, hauràs de fer una ullada, al cap d'uns anys hauràs de treure aquests rètols. És possible veure-ho a les pàgines recents de la nostra història. En aquest sentit, tots junts hem experimentat que es tracta d'un tema sensible, quina tasca tan especial vam fer quan els nostres amics ens van portar aquest nom, quina gran feina vam fer i quina decisió correcta vam prendre".

ADVERTÈNCIA DE TERRATRÈMOL: “Seurem i parlem; ESTEM PREPARATS"

En el seu discurs, İmamoğlu també va cridar l'atenció sobre el terratrèmol de 5.9 graus centrat en Düzce que s'ha produït aquest matí i va dir:

“No hi ha avui ni demà. 'Senyor, hi haurà eleccions el 2023; Qui vindrà? El futur és clar.. Però el tema no és això, el tema és poder parlar i posar aquesta taula encara avui. Terratrèmol; Anem a rebre la comanda demà, aixequem junts a Ankara. Seguem i parlem. Estem preparats. Això no ens importa una merda, no ens retenem. Em vaig llevar a les 4 i 8 del matí. Mentre seguia el problema al final del telèfon amb els meus amics, via AKOM; 'Tenim alguna pèrdua? Em pregunto si passarà alguna cosa Creieu-me, hem trobat el matí amb el nostre nerviosisme. En aquest sentit, la nostra petició de vostè, la nostra petició; Si us plau, com a tota la ciutadania, sigueu sensibles a aquest procés i no oblidem que la solució a aquest procés està en tots nosaltres. És a dir, si un ministeri diu 'ho resoldré sol'; No, no ho pots resoldre germà. Encara no ho has descobert. Si el Municipi Metropolità diu: 'Ho solucionaré sol'; No ho pots arreglar germà. Perquè és una gran cosa. Així que no parlo de números. Avui dia, hi ha prop de 150 edificis a Istanbul que necessiten una atenció urgent. No dic pla; hi ha un edifici. Són obres mesurades. Sens dubte, serem prudents en tots els assumptes. Estarem esperançats. No ens allunyarem de la raó i la ciència. Gestionarem el procés amb equips qualificats. I aquest tipus de treball ho aconseguirem junts amb valentia. Res no pot impedir el coratge i l'optimisme. Ho aconseguirem junts. Veurem molt bons dies junts".

ALPKÖKIN VA COMPARTIR INFORMACIÓ SOBRE EL CAMPUS

La vicesecretària general de l'IMM, Pelin Alpkökin, va començar el seu discurs agraint al nét d'Erkin, Emir Kıvırcık, per permetre l'ús del nom "Behiç Erkin". Alpkökin va compartir la informació següent: "L'any 2019, es va completar un taller parcial i una zona d'aparcament de només 11 jocs en aquest campus".

"Però Dudullu, com Bostancı, aquest lloc també es va aturar. Juntament amb la nostra línia Dudullu – Bostancı, hem donat velocitat i pes a les obres aquí amb la represa del metro Dudullu – Bostancı per tal d'obrir aquí el campus, les zones d'aparcament i el centre de comandament en el qual ens trobem avui, el cor i ment del metro d'Istanbul al costat d'Anatòlia, en servei tan aviat com sigui possible. Aquestes són les nostres 3 línies de metro; Va ser creat per gestionar les línies Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sultanbeyli, Ümraniye - Ataşehir - Göztepe i Dudullu - Bostancı des d'un centre de control i un únic punt. Tanmateix, pel costat d'Anatòlia, Kadıköy – Tenim una línia a l'aeroport Sabiha Gökçen. Kadıköy – Amb la finalització de la connexió Pendik de la nostra línia Sabiha Gökçen, volem prendre el centre de comandament d'aquesta línia aquí. Per tant, en molt poc temps, aquest serà un important centre de comandament que gestionarà totes les parts del bàndol anatolià. El centre de comandaments que veieu més amunt avui també té un costat agradable. Les proves de la nostra línia Dudullu - Bostancı, que estarà a punt per als nostres passatgers a finals del mes vinent, també s'estan comprovant des d'avui. Totes les proves es fan aquí. La línia Dudullu – Bostancı també està molt concorreguda. Ara estem plantant els nostres tòtems. Estem completant les nostres estructures d'entrada-sortida. Una part important dels processos de certificació de les nostres proves es farà aquest mes, i els dos certificats restants es faran al desembre. I la nostra línia estarà preparada per als passatgers a finals de desembre i es gestionarà des d'aquí".

Després dels discursos; El campus de sistemes ferroviaris Behiç Erkin es va posar oficialment en servei amb la cinta tallada per İmamoğlu, buròcrates İBB, el nét del difunt Erkin, Emir Kıvırcık, i el pintor Teymur Rzayev, que va pintar el quadre d'Erkin a l'entrada del campus.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar