UPS completa el procés d'adquisició del grup Bomi

UPS completa el procés d'adquisició de Bomi Group
UPS completa el procés d'adquisició del grup Bomi

UPS (NYSE: UPS) va anunciar que ha completat l'adquisició anunciada anteriorment de Bomi Group, el proveïdor líder de la indústria de logística sanitària internacional. Amb aquesta adquisició, UPS Healthcare, la unitat sanitària de la companyia, afegirà instal·lacions amb temperatura controlada a 14 països d'Europa i Amèrica Llatina, inclosa Turquia, i 3.000 empleats altament qualificats al seu equip d'UPS.

L'empresa operarà amb el nou nom "Bomi Group, una empresa UPS". El director general de Bomi Group, Marco Ruini, s'incorporarà a l'equip de direcció d'UPS Healthcare. Els clients d'UPS Healthcare tenen ara accés a 37 instal·lacions de 17 països i territoris amb un total de 216 milions de peus quadrats d'espai de lliurament d'assistència sanitària que compleixen les bones pràctiques de fabricació (cGMP) i les bones pràctiques de distribució (GDP).

Kate Gutmann, vicepresidenta i responsable d'UPS International, Healthcare and Supply Chain Solutions, va dir: "UPS Healthcare, juntament amb Marco Ruini i l'equip de Bomi, oferirà solucions més sofisticades i integrades globalment als nostres clients d'Europa i Amèrica Llatina. "El nostre equip sinèrgic, les eines i les instal·lacions avançades ens permetran ampliar la nostra xarxa de cadena de fred paneuropea i oferir la propera generació de solucions logístiques sanitàries als nostres clients".

L'equip d'UPS Healthcare ha desenvolupat un pla de migració detallat per donar suport al creixement continuat del negoci alhora que connecta encara més les capacitats de la cadena de fred amb els punts d'entrada clau d'Europa i Amèrica Llatina.

Wes Wheeler, president d'UPS Healthcare, va dir: "Estic segur que aquesta adquisició desbloquejarà nous serveis i sinergies a Europa i Amèrica Llatina, gràcies a les capacitats que Bomi Group aporta a la nostra xarxa. "A mesura que comencem a implementar el nostre pla de migració, estem preparats per implementar serveis sincronitzats".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar