L'estació de Pamukova YHT torna a licitar

L'estació de Pamukova YHT tornarà a licitar
L'estació de Pamukova YHT torna a licitar

Ningú va participar en la licitació celebrada el 2 de novembre per a la construcció de Pamukova YHT, la segona estació de tren d'alta velocitat que s'obrirà a Sakarya. La licitació es repetirà el primer mes de l'any nou.

S'està celebrant una segona licitació per a la construcció d'una estació de tren d'alta velocitat (YHT) a Pamukova. Atès que no hi va haver participants a la licitació celebrada el 30 de novembre, la licitació es tornarà a celebrar el dimecres 25 de gener de 2023 a les 10.30:XNUMX hores. L'empresa guanyadora del concurs ha d'acabar la construcció en el termini d'un any.

Treballs de construcció de l'estació de Pamukova YHT

DIRECCIÓ GENERAL DE GESTIÓ DE FERROCARRILS ESTATALS (TCDD)

Els treballs de construcció de l'estació de Pamukova YHT es licitaran mitjançant el mètode de licitació oberta d'acord amb l'article 4734 de la Llei de contractació pública núm. 19, i les ofertes només es rebran en entorn electrònic a través d'EKAP. Podeu trobar informació detallada sobre la subhasta a continuació:
İKN: 2022/1403959
1-Administració
a) Nom: DIRECCIÓ GENERAL D'OPERACIÓ FERROVIÀRIA DE L'ESTAT (TCDD)
b) Adreça: DIRECCIÓ GENERAL DE L'EMPRESA TCDD, DEPARTAMENT DE COMPRES I CONTROL D'ESTOCS Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 06050 ALTINDAĞ/ANKARA
c) Número de telèfon i fax: 3125204161 - 3125206211
ç) Lloc web on es pot consultar i descarregar el document de licitació mitjançant la signatura electrònica: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Treballs de construcció objecte de la licitació
a) Nom: Obra de construcció de l'estació de Pamukova YHT
b) Qualitat, tipus i quantitat:
L'edifici de l'estació i altres dependències, les principals epígrafs de les quals es mostren a continuació, inclosos en els projectes de sol·licitud i descrits en el plec de condicions tècniques 1) OBRA DE CONSTRUCCIÓ DE L'ESTACIÓ DE PAMUKOVA YHT 2) ORDENACIÓ DEL PALAU DE L'ESTACIÓ DE PAMUKOVA I PAS DE VIANY 3) PLAÇA DE BOTIGUES ESTRUCTURALS I VEGETALS PAISATGE
Podeu trobar informació detallada a l’especificació administrativa del document de licitació a EKAP.
c) Lloc a realitzar/entregar: PAMUKOVA/SAKARYA
d) Durada / data de lliurament: 365 dies (tres-cents seixanta-cinc) dies naturals des del lloc de lliurament.
d) Data d'inici del treball: En un termini de 15 dies des de la signatura del contracte
El treball començarà lliurant el lloc.

3-Licitació
a) Data i hora de licitació (termini de licitació): 25.01.2023 - 10:30
b) Lloc de reunió de la comissió de licitació (adreça on s'obriran les licitacions electròniques): Direcció General de Compres Empresarials i Control d'Estocs de TCDD Sala d'Actes (Sala Planta Baixa núm. 1015)

Günceleme: 27/12/2022 12:20

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar