L'emoció del Gran Atatürk Run a la capital

Gran Emoció Ataturk Run a la capital

La 87a Gran Atatürk Run, una de les curses clàssiques de l'atletisme turc, es disputarà el diumenge 25 de desembre a Ankara. Un nombre rècord de sol·licituds va arribar a la cursa.

Amb motiu de l'aniversari de l'arribada de Gazi Mustafa Kemal Atatürk a Ankara durant la Lluita Nacional, el diumenge 1936 de desembre tindrà lloc la 87a Gran Cursa d'Atatürk, que es disputa des de 25 i va ocupar el seu lloc a la història de l'atletisme turc com a clàssic. a Ankara.

La cursa començarà des de la ubicació de Keklikpınarı a Dikmen el diumenge 25 de desembre a les 14:05 i acabarà davant de l'estació de tren d'Ankara. DECATHLON, que és el patrocinador de la cursa d'enguany, repartirà certificats de regal als 10 millors atletes, mentre que TAF premiarà els 6 millors atletes de la classificació general. A més, s'atorgaran premis en metàl·lic als tres primers classificats de les categories Màster.

El carrer Dikmen a la 10.5a Gran cursa d'Atatürk, que té una longitud d'aproximadament 87 quilòmetres, CevizliEs seguirà el recorregut del rierol, el carrer Türkocağı, el carrer Akdeniz, el carrer Genç, la plaça Tandoğan i l'estació de tren d'Ankara.

La cursa d'enguany, que va batre un rècord amb prop de 3000 sol·licituds, s'emetrà en directe per TRT Spor Yıldız.