Compra de ferrocarril de la Direcció Regional de TÜRASAŞ Eskişehir

TURASAS Oficina Regional d'Eskisehir Compra de ferrocarril
Compra de ferrocarril de la Direcció Regional de TÜRASAŞ Eskişehir

La Direcció Regional d'Eskişehir de la Societat Anònima de la Indústria de Vehicles del Sistema Ferroviari Turc (TÜRASAŞ) va publicar el seu anunci sobre la licitació "Compra de ferrocarril" amb el número 2022/1345612 el 08 de desembre de 2022.

La data límit de presentació d'ofertes per a la licitació es va anunciar el 02 de gener de 2023 a les 14.30 hores. El document de licitació es pot obtenir a la Direcció Regional de TÜRASAŞ Eskişehir (Hoşnudiye Mahallesi Ahmet Kanatlı Caddesi 250 Tepebaşı/Eskişehir-Tel: 26490 0222 224 00) per 00 TL.

Els anuncis de licitació que hem publicat al nostre lloc només tenen finalitats informatives i no substitueixen el document original. El document original és vàlid en les diferències entre els documents publicats i els documents de licitació originals. Els nostres recursos són Butlletí oficial, diaris diaris, web Pàgines d’institucions i organitzacions públiques.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar