Or real o imitació de la Copa del Món de la FIFA, quants quilos? Ha tornat la Copa del Món de la FIFA?

Copa del Món de la FIFA Or real o imitació Quants quilos es retorna la Copa del Món de la FIFA?
La Copa del Món de la FIFA és or real, és una falsificació, quants quilos es retorna la Copa del Món de la FIFA?

El Mundial, que se celebra cada 4 anys, va tornar a destacar amb el partit final del diumenge 18 de desembre. Mentre que l'Argentina, que es va fer un nom amb el partit final, va guanyar la Copa del Món, la Copa del Món de la FIFA Or Real, Imitació, Quants quilos? Ha tornat la Copa del Món de la FIFA? Les seves preguntes eren una curiositat...

La Copa del Món de la FIFA és or real?

La Copa del Món és d'or de 6k, pesa 175 quilograms, 36,8 grams, fa 18 centímetres d'alçada. La seva base té dues capes de malaquita. Al terra de la copa, hi ha 17 plaquetes amb els noms dels països campions. Es processen els noms dels països campions des de 1974.

Ha tornat la Copa del Món de la FIFA?

Al terra de la copa, hi ha 17 plaquetes amb els noms dels països campions. Aquesta regió, on es broden els noms dels països campions des del 1974, s'omplirà amb el campionat el 2038. Després del robatori al Brasil, el trofeu no s'entrega íntegrament al país que va guanyar el campionat. El trofeu només roman al país guanyador del campionat durant 4 anys fins a la propera final de la Copa del Món, després de les quals s'atorga una còpia daurada a aquest país.

Història de la Copa del Món

La Copa del Món de la FIFA és un torneig internacional de futbol on poden participar les seleccions nacionals masculines dels països membres de l'Associació Internacional d'Associacions de Futbol (FIFA), el màxim òrgan de govern responsable del futbol en l'àmbit internacional. Des del primer torneig l'any 1930, la Segona Guerra Mundial. Se celebra cada quatre anys, excepte els anys 1942 i 1946, que no es van poder realitzar a causa de la Segona Guerra Mundial.

En l'estat actual del torneig, hi ha una fase de classificació que dura tres anys abans del torneig. A partir d'avui, els equips que aconsegueixen superar les classificacions en què poden participar 211 països membres de la FIFA, competeixen en la fase final anomenada Finals de la Copa del Món de la FIFA. Un total de 32 seleccions nacionals participen a les finals, amb el país o països amfitrions que participen directament sense classificar-se a causa d'acollir el torneig d'aquell any. Els participants, dividits en vuit grups de quatre equips cadascun, competeixen a la primera volta, on disputen un partit amb els altres equips del seu grup en aquesta primera fase. Els equips que completen els grups als dos primers llocs passen a la segona fase, que es realitza amb un sistema d'eliminació d'un sol partit. Mentre el guanyador del partit final es converteix en el campió, es juga un partit per tercer lloc entre els perdedors a les semifinals per determinar el tercer equip.

21 equips diferents han guanyat el campionat en un total de 8 tornejos organitzats fins ara. El Brasil, l'únic equip que ha participat en tots els tornejos, és l'equip amb més èxit de la copa amb cinc campionats guanyats. Itàlia i Alemanya quatre cadascun; Argentina tres, França i Uruguai dos cadascun; Anglaterra i Espanya van guanyar un campionat cadascun. El vigent campió és l'Argentina, que va guanyar el torneig el 2022.