Nou personal d'alguns ministeris i institucions: 10 mil a la policia

Nova contractació de personal a alguns ministeris i institucions
Nou personal a alguns ministeris i institucions 10 mil a la policia

Es van obrir 10 mil 24 nous llocs per a alguns ministeris i institucions. 10 mil 4 de les places obertes amb el Decret de la Presidència van ser adscrites a la Direcció General de Seguretat. S'ha assignat 1 nou personal al Ministeri d'Indústria i Tecnologia i 19 nous a l'Administració de Promoció d'Habitatge.

Amb el Decret Presidencial, es van crear 10 mil 24 treballadors per a alguns ministeris i institucions.

Al Butlletí Oficial es va publicar el “Decret presidencial de creació de personal per a determinades institucions i organitzacions públiques”.

Segons el decret publicat amb la signatura del president i president de l'AKP, Recep Tayyip Erdoğan, 1 cap de lluita contra els delictes d'estupefaents, 3 caps adjunts de lluita contra els delictes d'estupefaents i 1000 agents de policia de l'organització central de la Direcció General de Seguretat, 9000 policies a la organització provincial de la Direcció General de Seguretat, organització central del Ministeri d'Indústria i Tecnologia, es va crear 1 director d'oficina, 3 caps de departament i 16 directors d'oficina per a l'organització central de l'Administració de l'Habitatge Massiu.

El Butlletí Oficial també va publicar el “Decret presidencial pel qual es modifica el Decret presidencial sobre l'organització de la Presidència”.

Segons el decret publicat amb la signatura del president Erdoğan, després de la frase "aplicar" al primer paràgraf de l'article 1 del Decret presidencial sobre l'organització presidencial número 282, "Proporcionar refrescs com ara menjar i begudes als usuaris de la biblioteca. a les biblioteques que el Ministeri consideri oportunes.” s'ha afegit.

Günceleme: 29/01/2023 11:19

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*