Aquí teniu 5 maneres de reduir la vostra factura de gas natural

Aquí teniu la manera de baixar la factura del gas natural
Aquí teniu 5 maneres de reduir la vostra factura de gas natural

A mesura que la temperatura, que estava per sobre de les normes estacionals, va començar a donar pas a les precipitacions i al fred glacial, la recerca de mètodes de calefacció econòmics i eficaços es va accelerar. La marca líder de la indústria de l'aire condicionat, Daikin, ofereix productes d'estalvi d'energia i respectuosos amb el medi ambient, que permeten als seus usuaris estalviar en fred. Els experts de Daikin ofereixen consells vitals sobre maneres de reduir els costos de calefacció durant els mesos d'hivern quan les factures augmenten.

En aquests dies en què el clima fred i nevat comença a fer-se sentir, l'ús d'energia per a la calefacció augmenta. El fet que els nens passin més temps a casa a causa del descans semestral de dues setmanes fa que augmenti el nivell d'escalfadors. Els experts de Daikin destaquen que amb el manteniment i l'ús correcte, les factures es poden reduir fins a un 35 per cent. Els dispositius destinats a augmentar l'eficiència obtinguda a canvi de petits costos també redueixen les factures.

Deixeu un espai de 25 cm

Centrant-se en l'alta eficiència i estalvi, els experts de Daikin subratllen que l'ús correcte dels radiadors panell és una de les principals mesures que s'han de prendre físicament en entorns interiors. Els experts, que diuen que s'han de deixar almenys 25 cm entre els radiadors i els mobles, diuen que s'han d'evitar passos com assecar la roba als radiadors i cobrir-los amb cortines gruixudes.

No confieu en la pirateria en el manteniment

La instal·lació incorrecta de la xemeneia i el desguàs de la condensació durant la fase de muntatge i la manca de connexió a terra fan que els dispositius s'avarian o disminueixin la seva eficiència. Segons els experts, el desgast i la formació de sutge dels components d'ignició i flama amb el temps també redueix l'eficiència; L'aire que es forma a la instal·lació i la part superior dels radiadors disminueix el cabal d'aigua i, per tant, s'escalfa insuficientment. No netejar els filtres de connexió inferior combinat també provoca pèrdua d'eficiència. Per aquest motiu, és de gran importància que la caldera es faci un manteniment regular, tant pel que fa al confort com a l'estalvi energètic. Els experts adverteixen que agafar el servei de serveis pirates amb la idea d'"aconseguir-se barat" en el manteniment de les calderes pot suposar majors despeses per a l'usuari en el futur.

Fins a un 7% d'efecte d'estalvi

Segons els experts, l'ús de dispositius de control de precisió també augmenta l'eficiència. Gràcies a la integració d'aquests dispositius a les calderes mixtes, s'evita superar la temperatura ideal i un consum excessiu d'energia. A més de netejar les calderes combinades; Després d'omplir-se d'aigua de nou, es reforça amb productes químics que augmentaran la conducció de calor, augmentant l'eficiència de la calor. A més, l'adquisició d'aparells com vàlvules termostàtiques i termòstats d'ambient per tal d'augmentar l'eficiència també afecta l'estalvi. Cada 1 grau de temperatura inferior pot estalviar fins a un 7 per cent. Deixar la caldera a baixa temperatura en lloc d'apagar-la completament en sortir de casa es mostra com una de les fórmules per a una calefacció econòmica.

No trieu calderes de segona mà

Tenint en compte que no és correcte triar calderes combi de segona mà perquè són econòmiques, els experts asseguren que les calderes combi de segona mà poden causar grans problemes a l'usuari en poc temps perquè contenen peces no originals.

Preste atenció a la pressió de l'aigua

En cas de fuga d'aigua al combi o a la instal·lació, la pressió de l'aigua no s'ha de pressionar més d'1.5 bar mentre s'omple el combi d'aigua. Més d'aquesta proporció fa que l'aigua s'expandeixi més quan s'activa la caldera. Això pot danyar el diafragma del dipòsit d'expansió i provocar una descàrrega d'aigua innecessària de la vàlvula de seguretat.

Si la pressió de l'aigua és inferior a 1.0 bar mentre s'omple la caldera amb aigua, pot provocar un sobreescalfament a l'intercanviador de calor o bombolles d'aire a la instal·lació quan la caldera està activada. La formació de bombolles d'aire a la instal·lació fa que les hèlixs de la bomba es trenquin, per tant, cal fer un seguiment de la pressió de l'aigua a la caldera.

Günceleme: 30/01/2023 13:28

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*