Continuen les 'Visites Patrimonials' a la Capital

Les visites al Patrimoni continuen al Baskent
Continuen les 'Visites Patrimonials' a la Capital

El municipi metropolità d'Ankara (ABB) continua amb els seus viatges al lloc de construcció del patrimoni d'Ankara, que organitza per presentar als ciutadans les obres que ha dut a terme per protegir el patrimoni cultural i històric de la ciutat, així com per transferir-lo a les generacions futures.

Bekir Ödemiş, cap del Departament de Patrimoni Cultural i Natural, va participar en els 'Viatges al lloc de construcció del patrimoni d'Ankara', que es van celebrar per novena vegada, i va donar la següent informació sobre les obres:

“Els treballs del Teatre Romà Arkeopark, els treballs de restauració del castell d'Ankara i els treballs de renovació del centre històric d'Ulus són tots els treballs que hem dut a terme per preparar la nostra Ankara pel 100 aniversari de la República. La majoria les hem implementat. Pretenem fer visibles aquestes obres tant pel poble turc, especialment per la gent d'Ankara, com pels convidats de l'estranger".

Subratllant que pretenen garantir que els ciutadans que viuen a Ankara coneguin, reconeguin i posseeixin aquests valors de la ciutat on viuen, Ödemiş va dir: "El sentiment de pertinença a una ciutat només es desenvolupa amb aquests. El més emocionant és: Hi ha una demanda molt seriosa. Això vol dir que la nostra gent d'Ankara té una expectativa en aquest sentit. També compartim aquesta il·lusió. Creiem que aquestes activitats ompliran un buit important”. dit.

Els ciutadans que van participar en el viatge organitzat per ABB i van ser informats sobre la història d'Ankara i les obres a la regió van expressar el seu pensament amb les següents paraules:

Sengul NazTopal: “Estic estudiant al departament d'arquitectura. La restauració m'interessa molt. Per això vull tenir-ne cura. Vaig veure que aquestes sortides s'organitzaven a la web de l'escola i les vaig presentar. El viatge va ser una molt bona experiència per a mi. M'agradaria donar les gràcies a les autoritats que van oferir aquesta oportunitat".

Atac de Hilal Sena: “Sóc estudiant de 4t del departament d'arquitectura. Vaig conèixer aquests viatges pel meu amic. Estic molt satisfet, és molt bonic. Tinc molta curiositat per la versió acabada. M'agradaria tornar-hi."

Tulin Acar: “Em vaig sumar al viatge tant per satisfer la meva curiositat com per tenir informació sobre la història de l'època. El fet que una obra així s'estigui fent al cor d'Ankara em va fer feliç i esperançat. Avui s'estan fent els preparatius per al llegat que deixarem a les generacions futures. M'agradaria donar les gràcies a la gent que treballa aquí i al municipi metropolità d'Ankara".

Günceleme: 24/01/2023 14:55

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar