Declaració del ministre Nebati sobre la Katılım Finans Bail Company

Declaració del ministre Nabatiden sobre la Participació Finance Bail Company
Declaració del ministre Nebati sobre la Katılım Finans Bail Company

Nureddin Nebati, ministre d'Hisenda i Finances, va afirmar que participaran en la Participation Finance Bail Company, que s'establirà, com a Ministeri, amb una participació del 4 per cent.

La declaració del ministre Nabati al seu compte de xarxes socials és la següent:

“Com a Ministeri d'Hisenda i Finances, participarem en la Participation Finance Bail Company que es constituirà amb una participació del 4 per cent, amb el vistiplau del nostre president. Participation Finance Bail Company augmentarà la sinergia de les nostres entitats financeres de participació i contribuirà a l'enfortiment de l'ecosistema de participació satisfent les necessitats de garantia del sector dins del seu propi organisme. Les nostres empreses, que operen d'acord amb els principis de participació, podran satisfer les seves necessitats de garantia de la Katılım Finans Bail Company en el procés d'accés a finançament. Volem que el nostre sector de les finances participatives assoleixi un nivell que pugui satisfer plenament les necessitats del nostre país en aquest àmbit amb totes les seves estructures i instruments institucionals, i que tingui un ecosistema i una profunditat que es pugui mostrar com un "model de bones pràctiques" en el món islàmic. Amb aquesta visió, desitjo que la Participation Finance Bail Company porti bona sort al nostre país i nació".

Günceleme: 30/01/2023 14:04

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*