Signatures xineses en el 2022 per cent dels vaixells construïts el 47

El percentatge de vaixells construïts a Turquia tenen la signatura Genie
Signatures xineses en el 2022 per cent dels vaixells construïts el 47

Segons dades oficials, a finals del 2022, la indústria de la construcció naval xinesa continuava situant-se al capdavant del rànquing mundial, amb les quotes més grans tant en producció com en comandes rebudes.

L'Associació Nacional de la Indústria de la Construcció Naval de la Xina va anunciar que la producció realitzada a les drassanes del país va assolir els 37,86 milions de tones de tonatge l'any passat, la qual cosa representa el 47,3 per cent de la producció total mundial.

Pel que fa a les noves comandes, que és un altre indicador important del sector de la construcció naval; aquests, el 2022, van assolir els 45,52 milions de tones de tonatge i van guanyar una quota del 55,2 per cent al mercat mundial. El tonatge de les comandes pendents del sector va ser de 105,57 milions de tones, el que correspon a un increment del 10,2 per cent respecte a l'any anterior. Això correspon al 49% del mercat mundial.

D'altra banda, en línia amb la posició de lideratge de la indústria de la construcció naval xinesa, sis dels deu primers drassanes/constructors del món són empreses de construcció naval xinesa, en el context del rànquing fet a la llum dels indicadors de negoci esmentats.

Günceleme: 27/01/2023 12:10

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*