El més gran dels vaixells trencaglaç de la Xina va entrar en servei

El més gran dels trencagels del Genie va entrar en servei
El més gran dels vaixells trencaglaç de la Xina va entrar en servei

El Haixun-156, el primer vaixell de navegació important de la Xina amb funció de trencar el gel, ha entrat oficialment avui en servei a Tianjin. Haixun-156 es va convertir en el vaixell de navegació d'intel·ligència artificial més gran i el pes de desplaçament més gran del país.

Amb una longitud total de 74,9 metres, una amplada de motlle de 14,3 metres, una profunditat de motlle de 6,2 metres i un desplaçament d'aproximadament 2400 tones, el concepte de disseny del vaixell reflectia l'estratègia del país d'assolir el pic d'emissions de carboni de la Xina i la neutralització de carboni.

Es va saber que el vaixell Haixun-156, desenvolupat amb tecnologia domèstica, s'encarregarà del manteniment de les instal·lacions dels ports del nord del país i de les tasques com ara la recerca i rescat d'emergència a l'aigua, i assegurarà la producció, transport i subministrament d'energia als ports.

Günceleme: 16/01/2023 14:37

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar