6 Entren en servei les organitzacions per a nens sota protecció

L'organització entra al servei dels nens protegits
6 Entren en servei les organitzacions per a nens sota protecció

La ministra de Família i Serveis Socials, Derya Yanık, va declarar que la construcció del complex d'habitatges per a nens i d'espais especialitzats per a nens sota protecció i cura a 6 províncies s'ha acabat i s'obrirà en breu temps, i va dir: "Ens mobilitzarem. tots els nostres recursos per augmentar la qualitat de vida dels nostres fills i per garantir que creixin com a individus sans i tranquils. Estem encantats de contribuir a la millora del seu nivell de benestar amb les nostres noves organitzacions". utilitzava les expressions

Derya Yanık, ministre de Família i Serveis Socials, va afirmar que 6 institucions construïdes a 6 províncies per a nens sota protecció i cura es posaran al servei dels nens en poc temps.

El ministre Yanık va afirmar que realitzen molts estudis per tal de garantir que els nens presos sota protecció de l'estat puguin créixer en entorns saludables, i s'implementen diferents models de serveis socials per a ells. Subratllant que les societats poden desenvolupar-se amb nens que creixen sans, el ministre Yanık va expressar que presten una atenció especial als nens que estan sota la protecció i cura del Ministeri per diferents motius, per créixer en entorns saludables. Explicant que els nens s'han allunyat de l'antic concepte de casa tipus sala per millorar l'entorn físic on viuen i augmentar la seva qualitat de vida, el ministre Yanık va afirmar que ara s'allotgen en establiments de tipus casal on els nens poden sentir el calidesa de les seves famílies, adequat per a les seves edats i construït amb una comprensió que contribuirà al seu desenvolupament.

En aquest context, el ministre Yanık, que va afirmar que hi havia una llar d'infants amb capacitat per a 2022 persones i una llar d'infants especialitzada en el programa d'inversió de 220, va dir que disposaven d'espais especialitzats en llars per a nens amb una capacitat de 30 cadascun a Burdur, Ordu- Ulubey, Sakarya-Arifiye i Isparta, així com a Uşak i Şanlıurfa, va afirmar que el lloc de cases per a nens amb una capacitat de 50 es posarà en servei en poc temps.

“Enguany obriran 2 establiments més”

El ministre Yanık també va assenyalar que el complex de cases infantils Tokat amb una capacitat de 50 i les cases infantils especialitzades Kayseri-Gesi amb una capacitat de 30 es completaran i posaran en servei aquest any.

En declarar que els nens reben 113 llars per a nens, 1187 llars per a nens i 65 llars per a nens especialitzats afiliats al Ministeri, el ministre Yanık va dir: "Hem mobilitzat tots els nostres mitjans per augmentar la qualitat de vida dels nostres nens i garantir que créixer com a persones sanes i tranquil·les. Estem encantats de contribuir a la millora del seu nivell de benestar amb els nostres nous establiments. Molta sort als nostres fills". va utilitzar les seves declaracions.

El complex d'habitatges infantils consta de més d'una unitat de serveis socials de tipus domiciliari al mateix campus, on s'atenen els infants que necessiten protecció. Cada unitat ofereix serveis a 10-12 nens.

El recinte especialitzat de les llars d'infants, en canvi, consta de més d'una unitat de serveis socials de tipus domiciliari ubicada al mateix campus on s'atenen els infants víctimes de delictes o conduïts a delictes.

Günceleme: 31/01/2023 14:32

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*