EYT Última hora: EYT ha arribat al Parlament, quina és la situació més recent? Quan es pagarà el primer sou EYT?

EYT darrera hora va arribar EYT al Parlament Quina és l'última situació quan es pagarà el primer sou d'EYT?
EYT darrera hora va venir EYT al Parlament, quin és l'últim estat quan es pagarà el primer sou d'EYT

La pregunta de "Quan sortirà EYT, ha vingut EYT al Parlament" ha estat recentment a l'ordre del dia per als que tenen l'edat suficient per jubilar-se. El projecte de llei va arribar al Parlament i es va signar. La fase 2 començarà dilluns. Milions es van tancar en aquella hora. Aleshores, què passa amb les condicions de jubilació? Què passarà amb el servei militar d'EYT, el deute de naixement? Les pràctiques seran cobertes per EYT? Com es calcularà el sou?

Ha arribat a l'últim racó d'EYT. El projecte tècnic es va convertir en un projecte de llei al Parlament, i es va obrir a les signatures i signar pels diputats. El ministre d'Hisenda i Finances, Nureddin Nebati, va fer una presentació als diputats del partit AK sobre EYT i va afirmar que no hi havia cap problema amb el pressupost.

Reglament de l'EYT La proposta de llei de l'EYT es presentarà dilluns al president de l'Assemblea i es discutirà a la Comissió de Pla i Pressupostos del Parlament.

Els detalls es donaran a conèixer dilluns a les 11:00.

QUAN VENIRÀ A L'ASSEMBLEA?

El vicepresident del Grup del Partit AK, Muhammet Emin Akbaşoğlu, va respondre a les preguntes dels periodistes sobre EYT a la Gran Assemblea Nacional de Turquia.

Akbaşoğlu va dir: "Tant de bo, presentarem la nostra proposta sobre EYT a la Presidència de l'Assemblea dilluns. Sobre aquest tema, anunciarem a la ciutadania què inclou el reglament de l'EYT i quin tipus d'àmbit d'aplicació abasta amb una nota de premsa dilluns a les 11.00:XNUMX hores.

OBERT A LA SIGNATURA

El reglament sobre l'edat de jubilació, que afecta milions de persones, va arribar al Parlament. En el reglament de l'EYT, que es va obrir a la signatura dels diputats del Partit AK, el reglament es presentarà a la Presidència de l'Assemblea un cop finalitzada la fase de signatura.

El reglament de l'EYT es promulgarà en 5 etapes:

  1. Es van elaborar textos de proposta
  2. Es tractarà a la Comissió de Pressupostos del Pla del Parlament.
  3. A votar a l'Assemblea General del Parlament
  4. Se sotmetrà a l'aprovació del president Erdogan.
  5. A publicar al Butlletí Oficial

EXPLICACIÓ DEL MINISTRE BİLGİN

El ministre de Treball i Seguretat Social, Vedat Bilgin, va declarar que s'espera que el reglament sobre l'edat de jubilació (EYT) arribi a la Gran Assemblea Nacional de Turquia aquesta setmana.

Vedat Bilgin, ministre de Treball i Seguretat Social, "Quin és el cost de l'EYT?" Sobre la pregunta, va dir que hi ha una estimació d'entre 120 i 150 mil milions de lires per a aquest any. En declarar que les xifres que es parla sobre el cost d'EYT no són correctes, Bilgin va dir: "Tenim les xifres, tenim el compte. Dic 150 milions, però em refereixo al màxim possible. Pot variar entre 120 i 150 mil milions. Perquè no saps quanta gent s'aplicarà", va dir.

En resposta a una pregunta sobre la reestructuració dels deutes de primes, el ministre Bilgin va dir: "Els préstecs dins l'àmbit d'EYT no estan inclosos en això. El seu préstec es fa completament segons la nostra llei de mer. No pots dir: "No puc omplir 5000, 9000 dies premium o em queden 1000 dies". Si et falten 1000 dies a la llei vigent, treballaràs. No hi ha aquest deute", va dir.

QUAN SERÀ LEGAL?

El vicepresident del Grup del Partit AK, Muhammet Emin Akbaşoğlu, va dir: "El pressupost de 2022 es va discutir a l'Assemblea General. Un calendari pressupostari estava en qüestió en si mateix. El nostre Ministeri de Treball va completar el treball tècnic en si mateix i va estar en contacte amb el nostre grup respecte a aquesta qüestió. Nosaltres també vam iniciar amb els nostres diputats els treballs per transformar l'EYT en una proposta de llei. En aquest punt, ningú hauria de tenir cap dubte.

La nostra primera agenda tan aviat com sigui possible és el procés de promulgació de l'EYT. Assistirem que EYT es convertirà en llei al febrer. Al març, tots veurem que els nostres germans d'EYT reben les seves pensions. La nostra planificació va en aquesta direcció i mai hi ha cap diferència".

QUAN REBRE LA PRIMERA PENSIÓ?

El membre de la Gran Assemblea Nacional de Turquia, Muhammet Emin Akbaşoğlu, va fer declaracions sobre la data en què es cobrarà el primer sou a EYT. Akbaşoğlu va dir: "Els nostres germans d'EYT rebran els seus sous al març".

QUINS SÓN LES CONDICIONS DE L'EYT I A ​​QUI COBERT?

Amb el reglament de l'EYT, el requisit d'edat per a la jubilació ha desaparegut completament. La llei EYT cobreix aquells que estaven assegurats i pagaven primes abans del 8 de setembre de 1999. Tanmateix, la llei EYT cobrirà tant els empleats de SSK com de Bağ-Kur i els empleats del Fons de Pensions, sense discriminació en la categoria 4A-4B-4C.

Günceleme: 28/01/2023 11:55

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*